2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335367 بازدید | 2767 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ایا کودک تون وسواس فکری و عملی هم داره؟ چون معمولا بچه های اوتیسم دچار این مشکل هستند و ایا پ ...

نه این دو مورد رو نداره 

همه ی علایم ها تو بچه ها بروز نمیکنه بعضی ها تعداد کمی از علائم ها توشون دیده میشه 

منم پسرم آسپرگر خفیف هست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام ممنون از تاپیک خوبتون . من تمام اون علامتهایی که خواهرتون داشته منم دارم . خداروشکر بچه هام خوب ...

خوب شما از اول کودکیتون مطمئننا با دکترتون صحبت نکردید و دکتر شما رو با داروهای افسردگی تحت درمان قرار داده ، درصورتی که داروها هاتون فرق میکنه 

شما برو از ابتدا براش تعریف کن که بتونه تصمیم درست بگیره 

منم خواهرم همش به اشتباه افسردگی تشخیص داده میشد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
استارتر جان من از پسرم بگم یه نظری شما و دوستان بدین؟؟؟فوق العاده اجتماعی....پر حرف....روابط عمومی ب ...

تمرکزش فقط پایینه  انگار 

ببین نشانه های آسپرگر داره ؟

من روان پزشک یا روان شناس نیستم شما باید برید حتما روان پزشک تا تشخیص بگیرید 

من فقط تجربیات بیش فعالی و آسپرگر دارم عزیزم 

نمیخوام به اشتباه راهنمایی بشی

بقیه ی علائم تیتر وار مینویسم  بعضی ها همش دارن بعضی ها کمی  اونهایی من تجربش دارم میگم& ...

همه اینارو پسر من داره دقیقا تشخیص هم همین مورد سوم هست رسپریدون میخورد که قطع کردم چون کابوس میدید مهم ترین مشکل من الان فقط دسشوییشه چون ۵ سالشه هنوز نمیگه و خودشو نگه میداره و کم کم دفع داره تو لباسش و کثیف که میشه التماس میکنه عوض کنم واسه همینه که حتی مه هم نتونستم بزهرمش و چند ماهوبیشتر نرفت

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
غیراز ریتالین چه داروهای دیگه ایی تا حالا به پسرگلت دادی؟ من ریسپریدون یک قرص دیگه اسمشو یادم رفته ...

منم رسپریدون یک چهارم بیشتر روش بی تاثیر میشه 

و ریتالین و استراموکس 

و شربت فلوکستین یک و نیم سی سی 

پدرم دراومد تا به این دارو ها رسیدیم

همه اینارو پسر من داره دقیقا تشخیص هم همین مورد سوم هست رسپریدون میخورد که قطع کردم چون کابوس میدید ...

حتما روان پزشک یا متخصص مغز و اعصاب ببرش 

شاید دارو بهش نمیسازه 

جون منم قبل رسپریدون یه داروی دیگه میدادم اون بهش نمیساخت تو خواب کابوس میدید و راه میرفت 

گفت بهش نمیسازه قطع کردیم 

خوب شما از اول کودکیتون مطمئننا با دکترتون صحبت نکردید و دکتر شما رو با داروهای افسردگی تحت درمان قر ...

ممنون جواب دادید . تو سن ۱۷ سالگی خونواده ام به خاطر پرخاشگری و همش خواهرم را کتک میزدم بردند روانپزشک داروهای اعصاب دادند . الان ۳۰ سالم هست آخه قدیم ها اصلا نمیگفتند این پیش فعال هست خانواده ام نمیدونستند الان چند سال که مطالعه درباره این موضوع میکنم متوجه شدم پیش فعالی چی هست علائمش را تو خودم دیدم الان هم چند بار رفتم این علائم را گفتم روانشناس میگن افسردگی داری شوهرم میگه ببین تو با دارو درمان نمیشی . الان به نظرتون دوباره برم روانشناس یا روانپزشک دارو بدند یا حرف بزنن کدوماش تاثیر داره؟؟

💖عاشق خانواده ام هستم💖
ممنون جواب دادید . تو سن ۱۷ سالگی خونواده ام به خاطر پرخاشگری و همش خواهرم را کتک میزدم بردند روانپز ...

حتما برو ، از  اول خودت براش تشریح کن همه رو حتی رو کاغذ بنویس تا یادت نره چیزی

تا بتونه درست تصمیم بگیره 

فقط دکتر حاذق برو

حتما روان پزشک یا متخصص مغز و اعصاب ببرش  شاید دارو بهش نمیسازه  جون منم قبل رسپریدون یه ...

هر دو رو میبرم مشکل اصلیم دسشویشه که میگن از اضطرابه و داروش رسبپریدونه.پسر من درکش هم پایینه در حد بچه سه ساله اس منم کلی تمرین باید باهاش انجام بدم ولی مشکل اینجاس ابدا به حرفم گوش نمیده تمرین دفتری و مداد دست گرفتن که دیگه هیچی.جایزه هم تاثیر نداره زیاد چون خیلی بهش جایزه دادم عادی شده

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

یه نکته ی مهم دیگه اینکه که 

این بچه ها به محبت بیشتری نیاز دارن 

فقط باید با کوچیکترین کاری تشویق بشن 

برای کوچیکترین تلاشی پاداش بگیرن 

بهشون حرفای محبت آمیز زده بشه 

تا خودشون باورکنن 

بهشون اعتماد به نفس داده بشه 

بگید تو بهترینی ، تو میتونی ، 

من به پسرم میگم من دارم میبرمت پیش آقای دکتر تا مغزت و بررسی کنه ، اخه میگه از انیشتین هم باهوش تری 

فقط بهشدن پرو بال بدید 

به هیچ عنوان نباید بگید توخنگی ، تو نمیتونی 

فقط فقط پر و بال همین

منم رسپریدون یک چهارم بیشتر روش بی تاثیر میشه  و ریتالین و استراموکس  و شربت فلوکستین یک ...

استراموکس برای چی تجویز شده چه تاثیری برای بیش فعالی داره؟

بعداین تمرین هایی که عکسش روذفرستادین پسرتون باهاتون همکاذی میکرد برای انجامش بدون قرص؟

چون دخترمن همکاری نمیکنه اصلا

هر دو رو میبرم مشکل اصلیم دسشویشه که میگن از اضطرابه و داروش رسبپریدونه.پسر من درکش هم پایینه در حد ...

الان تشخیص چی دادن ؟

بیش فعالی نداره؟

حتما برو ، از  اول خودت براش تشریح کن همه رو حتی رو کاغذ بنویس تا یادت نره چیزی تا بتونه درست ...

پارسال ماهی یه بار هم روانپزشک رفتم هم روانشناس ۷ هشت ماه شد شوهرم میگفت دیدی این چیزا برات تاثیر نداره نمیشه  میشه من خودم دارو بگیرم تو خونه مصرف کنم داروهاش چیه ؟؟ میدونید برای بزرگسال

💖عاشق خانواده ام هستم💖