2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335337 بازدید | 2767 پست
اسی علایم اوتیسم هم هست بنطرم

اره ، علائم ها شبیه همن 

اسپرگر هم تو زیر گروه اوتیسم منتها اوتیسم خفیف هست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز با مرکز اتیسم ایران تماس گرفتم گفتن که علایم داره ببر روانپزشک کودکان کواهی بگیر بعد عضو انجم ...

اطلاعاتت در اختیارمون بزار 

حتما به درد کسی میخوره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

اینجا هر بچه ای شیطون باشه بهش میگن بیش فعال و بعد هم میگن چیز عادیه و بیخودی بچه ات رو دکتر نبر. 

بازم خوبه که شما با این تایپک همه رو روشن کردی. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
اگه با تمرین قابل حل تمرکزس که با تمرینا تمرکز بهتر میشه اگه واقعا تمرکزش پایین حتما دارو رو بدین مخ ...

استارتر کدوم شهر هستین ؟اسم دکتر پسرتون میگید دخترمنم بیش فعال هست ولی ازدکترش راضی نیستم یک ریتالین فقط میده

من سه سالگی پسرم بردمش مشاوره گفت اتیسم خفیف از نوع اسپاگر داره....دنیا رو سرم خراب شد....بعد دکتر بردمش گفت نه اوتیسم،نیست توجه و تمرکز ش کنه.....الان خوبه شش،ساله هست ولی مثل ۵ ساله ها هست...چه کار کنم

اره ، علائم ها شبیه همن  اسپرگر هم تو زیر گروه اوتیسم منتها اوتیسم خفیف هست

ببخشید ایا کودک تون وسواس فکری و عملی هم داره؟ چون معمولا بچه های اوتیسم دچار این مشکل هستند و ایا پزشک اش دارو یا روش خاصی رو برای این مشکل بهتون گفت. 

و اینکه ایا پسرتون در ابراز محبت و احساسات دچار مشکله و در این رابطه دکترشون چی گفتند؟ 

با تشکر. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
همش فکر تلویزیون دیدن هست...اگر حواسش جمع کنه خوبه....حواسش رو تو مسائلی که دوست داره جمع میکنه  ...

دقیقا حواسشون فقط به چیزایی که خودشون دوست دارن جمع میکنن

اطلاعاتت در اختیارمون بزار  حتما به درد کسی میخوره

حتما ببرم  بعد دوباره تماس بگیرم

میام حتما توضیح میدم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

سلام ممنون از تاپیک خوبتون . من تمام اون علامتهایی که خواهرتون داشته منم دارم . خداروشکر بچه هام خوبند شیطون هستند ولی علائم که شما گفتید ندارند. خودم از بچگی این علامت هایی که خواهرتون داره را داشتم الان هم دارم و روی بچه هام و شوهرم تاثیر گذاشته . دکتر روانپزشک و روانشناس رفتم ولی فقط داروهایی داده که فایده نداشته برام . خواهرتون درمان شد یا هنوز همینجور به نظرتون مشکل من حل میشه. ببخشید طولانی شد

💖عاشق خانواده ام هستم💖
استارتر کدوم شهر هستین ؟اسم دکتر پسرتون میگید دخترمنم بیش فعال هست ولی ازدکترش راضی نیستم یک ریتالین ...

گرگان 

بیشتر تاکید روی مستقل شدن داشت جای خواب جدا باشه گفت شده حتی ۲۰ بار بیدار بشی بری برو ولی پیشش نخواب 

انشالله خدا کمکمون کنه درکت میکنم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

استارتر جان من از پسرم بگم یه نظری شما و دوستان بدین؟؟؟فوق العاده اجتماعی....پر حرف....روابط عمومی با همه عالی...صلح طلب...کارهای پر ریسک و خطر ناک انجام نمیده...ابراز احساسات زیاد میکنه...زبون بازه حسابی ...پر حرف...تلویزیون زیاد می بینه...کلمه ک رو نمیتونه درست بگه تو بعضی جملات...خودش رو میتونه سرگرم کنه...علاقه زیاد به ساخت و ساز داره...فقط شعر حفظ نیست ...درساش هم در حد متوسطه تو فارسی البته هنوز مدرسه نرفته....نظرتون چیه دوستان؟؟

من سه سالگی پسرم بردمش مشاوره گفت اتیسم خفیف از نوع اسپاگر داره....دنیا رو سرم خراب شد....بعد دکتر ب ...

اره نسبت به سنشون عقب ترت 

اصلا نگران آینده نباش ، اکه الان بهش توجه کنی و بهش حرفای امیدوار کننده بزنی خیلی تو روحیش تاثیر داره