2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335270 بازدید | 2767 پست

خوب من این تاپیک باز میزارم که هر کسی سوالی داشت  یا مادرایی که تجربه ای دارن که اینجا آورده نشده 

بیان کنن که همه بتونن به همدیگر کمک کنیم تا بتونیم به زندگی زیباتری برای بچه های دیگه و مادرشون به وجود بیاریم  ، هم اینکه انرژی این کمک روزی به خودمون برگرده 💚💚💚

اگر این تاپیک براتون مفید بود ممنون میشم برای پسرم دعا کنید در آینده موفق بشه وآرامش نصیبش بشه کسی بشه که دنیا به وجودش افتخار کنه ، و خدا درهای رحمتش بروش باز کنه 

ممنونم ❤

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فکر نمیکنم بچه هام بیش فعال باشن، ولی میخواستم ازت تشکر کنم که انقدر با درک و فهمی و هر اطلاعاتی داشتی خالصانه در اختیار ما گذاشتی. خوشبحال پسرت که مادر آگاه و نمونه ای مثل تو‌ داره. خدا قوت میگم بهت و امیدوارم ثمره این تلاش رو خیلی زود ببینی❤️❤️❤️

من فکر نمیکنم بچه هام بیش فعال باشن، ولی میخواستم ازت تشکر کنم که انقدر با درک و فهمی و هر اطلاعاتی ...

ان شالله 

ممنون از دعای قشنگت💚🌻

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیزم منو لایک کن فردا باهاتون صحبت کنم لطفا..الان پسرمو میرم بخوابونم..❤

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

سلام عزیزم ممنون از اطلاعات خوبتون بچه من دوسالشه و خیلی شیطونه میدونم تشخیص بیش فعالی بعد از سه ساله 

و به شماهم تبریک میگم بابت فهم و درایتتون 

امیدوارم پسرتون آینده درخشانی داشته باشه و تو زندگیش موفق باشه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سپاس فراوان از شما مادر خوب و دلسوز که صمیمانه تجربیات رو در اختیارمان گذاشتی...لطف کن من حتما لایک کن....پسر من برم توجه و تمرکز داره و تمرینات شما رو حتما از فردا شروع به انجام دادن میکنم....فقط یه سوال استادتر جان...پسرم خیلی حرف میزنه فقط همین....ارتباطش با بقیه...هم چیش خوبه فقط یه ریز حرف میزنه

سپاس فراوان از شما مادر خوب و دلسوز که صمیمانه تجربیات رو در اختیارمان گذاشتی...لطف کن من حتما لایک ...

این ویژگی همه ی بچه هاست 

زبون به دهن نمیگرن 

البته منم دکتر بردمش که بگه اتیسم داره یا نه؟؟خدا رو شکر جواب منفی بود دارو داد برای تمرکز بیشتر که ...

اگه با تمرین قابل حل تمرکزس که با تمرینا تمرکز بهتر میشه اگه واقعا تمرکزش پایین حتما دارو رو بدین مخصوصا دوران ابتدایی 

امروز با مرکز اتیسم ایران تماس گرفتم گفتن که علایم داره

ببر روانپزشک کودکان کواهی بگیر بعد عضو انجمن شو که بگیم جکار کنی

کلاس ..

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را