2777
2789
عنوان

تایید در نی نی سایت چیست؟؟؟ راهنما » مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10257 بازدید | 89 پست
با سلام نمیدونستم کجا سوالمو مطرح کنم
من چهار تا تایپیک دارم و بقیه رو حذف کردم ولی وقتی روی اسمم کسی بزنه و بره تایپیکارو ببینه حدودا ده تا تایپیک جز تایپیکای فعالمم هست نمیدونم چرا با اینکه حذف کردم ولی دیده میشه چکار کنم؟ میخوام دیده نشه با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم نی نی یار. ولی من برای ایجاد تاپیک مشکلی ندارم. موقع ارسال نظر اونم هر چند وقت یه بار این اخطارو دریافت میکنم. مثلا هفته ای یک بار یا بیشتر. گاهی رفرش میکنم درست میشه گاهی هم نه و باید برم و دوباره شماره موبایلمو وارد کنم بدیش اینه که وقتی این اخطار میاد کل مطالبی که تایپ کردم میپره و باید از نو تایپ کنم.
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز.
2805
سلام
منم یه مشکلی دارم

نمیتونم وارد ایمیلم بشم یعنی رمزشو فراموش کردم.یعنی همین ایمیلی که باهاش اینجا ثبت نام کردم
هرکاری هم کردم نمیتونم رمز مجدد بگیرم

حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه ایمیلو عوض کرد؟؟؟
سلام من یه کاربری سال 88 داشتم که ازش استفاده نکردم و الان نمی تونم وارد بشم چون تایید نشده و چیکار کنم تا بتونم تایید ش کنم . اصلا نمی تونم وارد بشم تا تایید بشم قسمت تماس با ما هم server error می ده
نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
2810