2777
2789
عنوان

تایید در نی نی سایت چیست؟؟؟ راهنما » مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10257 بازدید | 89 پست
نی نی یار جون منظور سارا خودش نبود که تایید نشده اس.
خودش تایید شده
منظورش هوچهر بود که خیلی ام پست گذاشته ولی هنوز تایید نشده
اوکی؟
من سی گل سابقم.به علت جمع کردن مغازه تمامی اجناس با تخفیف ویژه عرضه میشه.زنانه دخترانه پسرانه و کلاه شال
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=675383&login_time=12/18/2013%2012:09:53%20PM
مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مرسی نی نی یار جونم

که به سرعت رسیدگگی کردی ,الان پست گذاشتم سوپرایز شدم اسم کاربری مودیدم

فقط با اسم کاربری قدیمیم باید وارد بشم آیا ؟

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...
لطفا این موضوع رو هم پی گیری کنید. من چند ماهه که هر چند وقت یه بار موقع ارسال مطلب با این اخطار رو به رو میشم

که فقط کاربران تایید شده میتوند پست جدید بزارند. و از من میخواد که برای تایید کاربری شماره موبایلمو وارد کنم. من این

کارو انجام میدم و کدی هم دریافت نمیکنم. و این دور باطل مرتب تکرار میشه.

من کاربر تایید شده هستم و تا حالا شماره موبایلمو تغییر ندادم. نمیدونم دلیل چنین اخطاری چیه؟
تو تاپیک اقای زاهد هم نوشتم ولی بازم با این اخطار رو به رو میشم.
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز.

من هم دقیقا" همین مشکلات را دارم .
یکی اینکه وقتی تو کلوب میخوام پست بزارم تو کادری که تایپ میکنم قبل از ارسال حرف اولم پیدا نیست میره اون پشته کادر ولی بعد ارسال مشخص میشه ها (واضح گفتم؟) در صورتی که توی تاپیک اینطور نیست ..البته برا من دو یا سه حرف نشون نمیده...
دوم اینکه= توی کلوب که دوستان پست میزارن حتما باید backspace کنم تا پست هاشون رو ببینم وگرنه هیچ پستی نمیاد انگار هیشکی هیچی نگفته ..من باید رفرش کنم...
سوم اینکه شکلک های من نصفه ست نصف دیگش باز میشه ولی سریع میره و فقط از نیمه اول شکلک ها میتونم استفاده کنم

واینکه امضای من باز نمیشه..یعنی وقتی میرم روش آیکونش فعال نشون میده ولی دبل کلیک میکنم انگار نه انگار...باز نمیشه
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
2810