2777
2789
عنوان

تایید در نی نی سایت چیست؟؟؟ راهنما » مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10257 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نی نی یار لطفا فوری منو حذف کن و تمام پیام های که فرستاده شده رو ممنون

زیاد به هیچ چیز فک نکن همین ،،آره همین ثانیه که داری امضامو میخونی چشماتو باز و بسته میکنی،،خیلی مهمه ارزشمنده،،،چون ثانیه عمرته که داره میگذره غصه نخور،،به هیشکی وهیچکی فک نکن،،،چون ثانیه عمرتو که میگذره،،،شاد وشاد باش،،مشکلات یه کسی رو داره که اسمش خداست اونا مال تو نیس که حریفشون بشی،،،اگه اینجوری شدی ،،،خاص شدی ،،،،منم خاصم

من یه اکانت جدید ساختم و شمارمو مینویسم اما کد نمیاد باید چیکار کنم؟

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

سلام من دوست دارم استخدام نی نی سایت بشم

امکانش هست؟

@نی_نی_یار_2     @نی_نی_یار_3       @نی_نی_یار_5      

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
سلام من دوست دارم استخدام نی نی سایت بشم امکانش هست؟ @نی_نی_یار_2      @نی_نی_یار ...

عزیزم فعلا نیرو نیاز نداریم اگر نیازبود اعلام میکنیم

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

عزیزم فعلا نیرو نیاز نداریم اگر نیازبود اعلام میکنیم

ممنون❤

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
2810