2777
2789
عنوان

شوهرم رفت و داغ تنهایی روی دل منو دخترم موند........

| مشاهده متن کامل بحث + 53921 بازدید | 214 پست
عزیزم نازنین جان واقعا با هیچ خمله ای نمیشه از درد عمیق تو کم کرد ولی بدون که دخترت الان فقط تو رو داره باید صبر کنی و از خدا کمک بخوای اون این مصیبت رو به تو داده و خودشم هواتو داره با مشیت الهی نمیشه جنگید اینو هم بدون که روح همسرت حاضر و ناظر در زندگیت هست و همیشه میتونی باهاش حرف بزنی و صداش کنی اون تنهات نمیداره مطمئن باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین عزیز با خوندن این مطلب خیلی حالم بد شد و جلوی اشکام را نمیتونم بگیرم هیچ حرفی نمیتونم بزنم چون درک کردنش واقعا سخت حتی به زبون آوردنش سخته چه برسه به اینکه تصورش کنی از خدای مهربون مخوام که صبر و سلامتی بهت بده و تحملت را زیاد زیاد کنه تا بتونی این داغ برگ را تحمل کنی.
عزیزم ان شاء الله هر چی خاک اون عزیز بقای عمر شما و نی نی نازت باشه.
توکل کن به خدا که خودش دوای هر دردی
عزیز دل مادر بعد از نه ماه انتظار و سختی الان تو بغلمی
خدا را صد هزار مرتبه شکر
خدا جونم عاشقتم
عزیزم بهت تسلیت میکم خیلی سخته خدا بهت صبر بده مخصوصا که یک بجه داری ولی خوب هرکسی تو زندکیش

سختیهایی داره این جیز کمی نیست که برات بیش اومده ممکن هنوز باور نکرده باشی وشوکه هستی واین موضوع

سعی کن رو روحیت زیاد تأثیر نزاره سعی کن با شرایطت بسازی و به نحو احسن به دخترت برسی مسؤلیتش دیکه

با تو میشه خدا برات حفظش کنه قران بخون برا روح شوهرت وارامش بهت میده

عزیز دلم بهت تسلیت میگم انشاءاله آخر غمتون باشه - خدا بهتون صبر بده و دختر گلتو برات نگه داره - میدونم خیلی خیلییییییییییی سخته - اما چاره ای نیست - قربون مصلحت خدا برم - امیدوارم همسرت در جوار قرب الهی با ائمه اطهار محشور بشه.آمین
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
نازنین جان تسلیت منم بپذیر از خدا برات صبر میخوام.
خاله من هم 28 سالش بود و یه پسر 3-4 ساله داشت شوهرشو از دست داد خیلی سختی کشید چون خونواده شوهرش هم اذیتش می کردند سر دادن ارث و مهریه و... غم از دست دادن شوهر(خیلییییی شوهرشو دوست داشت) از یه طرف و مشکلات مادیش از طرف دیگه.... خالم واقعا سختی کشید ولی با کمک خانوادش و صد البته سعی و تلاش بسیااااار زیاد خودش تونست به مشکلاتش غلبه کنه و الان خدارو شکر وضعش رو به راهه و مشکلاتش حل شده....