2777
2789
از ساعت 5دو بار بالا آورد قطره تهوع بهش دادم فعلا خوابه امروز قرار بود بریم مسافرت به نظرتون خوب میشه یا مسافرت رو کنسل کنم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم در مورد حرفم چه نظری دارین اما پسرم یه وقتی چنین مشکلی داشت حتی دکتر هم بردم خوب نشد... بعد بردم پیش یه خانم دکتری که گفت بهش یکمی نوشابه بده بعد از اینکه خونه اومدیم یکمی نوشابه بهش دادم و مشکلش رفع شد... زمانی که خودم سزارین شده بودم دکترم گفت بعداز مرخص شدن حتما یه مقدار نوشابه بخور مثلا دو سه روز.... نمی دونم چرا؟ شاید بخاطر سدیم که توش هست... امتحانش ضرر آنچنانی نداره... که این قرص و داروها و دکتر رفتن ها داره... بعد اثرش رو حتما برام بنویس ممنون میشم که بدونم چقدر کمک کردم!!
افتتاح تاپیک رفتار با کودکان 4 ساله http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1217291&postID=47906350 منتظر مادرهای مسئول و پر وظیفه ایم تا با هم قدمی برای تربیت بهتر کودکان 4 سالمون برداریم
💝من هنوز امید دارم که میشه🙏💝