2777
2789
به به عکس تولدای قشنگ و مامانای خوش ذوق
ملودی عزیز و دوست داشتنی با عکسای خیلی خوشکلش
برسام جیگر و ومامان هنرمندش و آقا مبین گل که مامان جونش سنگ تموم گذاشته ..خسته نباشی نگین جون
ساینا نبات عزیزم عروس گلممم که مثل همیشه مثل نبات شیرین و خوردنی
اخر من یه روز اون لپای قشنگتو میخورما
فریناز من عاشق کیکت شدم. خیلی خوب شده
بچه های گلم تولدهمه تون مبارک.. خیلی عالیه عکسا! ملودی خوشگلم.. برسام عزیز و هنرمندم (مامانش از نقاشیاشم عکس بزار).. مبین خان که دوماد شده.. نگین کارت عالیه!
سمانه این رنگ خیلی بهت میاد من که تو نگاه اول متوجه شدم رنگ کرده بودی مبارکه..
بوسسسسسسسسسس برای همه بچه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی بچه ها از همتون...سمانه جون خودمم عاشق تیپشم ماشالله لباسش خیلی بش میومد..خداروشکر جشن خوبی بودو خستگیم از تنم رفت..
خیلی وقت بود درگیر کارا بودم همه چیزاشو از کارت دعوت تا ریسه ها و کلاه و همشو خودم درست کردم شبا تا 3مینشستم
چشماتون قشنگ میبینه...رژیم کانادایی گرفتم پدرم راومد ولی 3...4کیلو بیشتر کم نکردم..
مجلسمون زنونه بود شوهرم نبود نتوتستم زیاد عکس و فیلم بگیرم میز شامم حول حولکی شد..شلوغ بود تولد ولی شکر مراسم خوبی شد جای همتون سبز
تولد پارمیس جونم مبارک..مژگان جون وضعیتت چطوره؟خیلی سخته بارداری با بچه نه؟
من که اصلا به بچه دوم فکر نمیکنم البته اگر شوهرم خواست مجبورم..رژیم کانادایی تمامه هورمونامو بهم ریخت یکهفته پریودم عقب افتاده بود
داشتم سکته میکردم...ولی شکر بخیر گذشت..بچه خوبه ولی ادمو اسیر میکنه
ملی تو فکرت بودم که چرا نیستی. خوب شد پیدا شدی. با بهمنی ها می پری شیطون؟
نگین خوش به حالت که رژیمو گرفتی . من خیلی دوس داشتم قبل عید بگیرم ولی به خاطر امتحانم نمی شه. سه چها کیلو که عالیه آدمو از این رو به رو می کنه تو وزنای ماها که معمولی هستیم و خیلی چاق نیستیم
ملی تو فکرت بودم که چرا نیستی. خوب شد پیدا شدی. با بهمنی ها می پری شیطون؟
نگین خوش به حالت که رژیمو گرفتی . من خیلی دوس داشتم قبل عید بگیرم ولی به خاطر امتحانم نمی شه. سه چها کیلو که عالیه آدمو از این رو به رو می کنه تو وزنای ماها که معمولی هستیم و خیلی چاق نیستیم
مرسی دوست جون از تعریفاتون از کیکم الانه که هندونه ها بیوفته و مرسی از لطفتون به برسام من

خدای من این نباترو وای سمانه یکی از انگیزه های من برای نینی دوم این جیگرم سایناس منم دلم دختر میخواد عزیزم دورت بگردم که انقدر ملوسی در ضمن رنگ موهات بیسته خیلی بهت میاد خیلی کار خوبی کردی

خدای من شازده دوماد رو ببین نگین جون دستت درد نکنه خسته نباشی خیلی خوب شده عالی شده هم تولد هم مبین جون هم خودت

تولد النا رو برگزار کردیم

اولا میخواست کنسل بشه چووووووووووون

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

اما خوب ما برگزار کردیم

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
مرسی فریناز جون. شما همیشه به ما لطف داری عزیزم. ایشالا در آینده صاحب یه دختر نازناز هم میشی. برسام خوشگلمو جای من ببووووووووس.

تولد النا طلا هم مباررررررررررک باشه. حتما جشن تولد با حالی بودهههههههههه.