2777
2789
عزیزم برسام جون تولدت مبارک..عزیزم...
فریناز جون چه کیکه بامزه ای درست کردی..برسام ماشاالله بزرگ شده ولی لاغر شده بنظرم قد کشیده انگار..

تولد ملودی خانومم مبارک..

ساینا قشنگه هم اومده باز با عکسای خوشگلش..چه دوچرخه خوشگلی..سمانه بنظر منم موهات خوب شده بهت میاد خیلی بهتر اول شده

منم میخوام عکس بذارم اونم خیلیییییییی.....پس ببینید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگین جون به به ! آفرین و خسته نباشید. چه تولد خوبی گرفتید. چه عکسای خوشگلی. یه چه دیگه هم بگم! چه تیپ خوشگلی داره داماد کوچولو با اون کفشای مردونه ی کوچولوش. عزیززم. وااااای این ته دیگها رو که دیدم هوس کردم! ایشالا مادر شوهر شی! مبین جون داماد شهههههههههههههههه. پیشاپیش کیلی لی لی لی!

واااااااااااای دوست جونام خیلی عکسا قشنگ بود... نگین جون خیلی خوب بود دستتت درد نکنه... خودتم چقدر خوشگل شدی... لاغرم شدی نه؟ مبین جونی ایشالله تولد 100 سالگیت...

سمانه جون بهت خیلی میاد جیگر این ساینا نبات.... خودتم که مانکن شدی...
هایا جونی عاشقتم با اون لباسای محلیت...
ملودی جونم تولدت مبارک ناناز....
برسام جیگری رو هم که نگو ... شیطنت از چشم سیات میریزه....
نگین جون خیلی تولد قشنگی گرفتی برای آقا مبین. دیگه با این تیپ مردونه حتما باید بگیم آقا مبین، مبین خان... چقدر هم پر زحمت بود تولدت. خسته نباشی. قشنگ ترین قسمتش این بود که کلی بچه توش بود. مبارک باشه عزیزم