اول عکس کیک رو میذارم مدیونید اگه مسخره کنید دیگه ریسک نکردم برای اولین بار با خامه تزئین کنم برسام هم همش تزئیناتش رو میخورد تا آخرش همه ی پاستیل ها رو خورد اینا هم عکسای گل پسری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وااااااااااااااااااااااااااای که چقدر این لباس محلی به هایا میاد خداااااااااااااااااا،خیلی ناز شده لیلی جون...
فریناز اولا" که کیکت خیلی قشنگ شده،واقعا" آفرین،دوما" که عکسای برسام چه با نمکه،همچین یه انرژییییییییی باحالی اون خنده های قشنگش که شیطنت هم توشه به آدم میده که خیلی دوسش دارم...
نازیلا خانم ما منتظر عکسای تولد سامیاریماااااااااا...
چقدر اداهای ساینا با مزه ست، موش کوچولو، اون چشمکه، خوبم شکار می کنی. چه جالب که اولین باره رنگ کردی. موهای خودت قشنگه ولی اینم بهت میاد و بالاخره تنوعیه دیگه. جذاب تر شدی
فریناز تولد برسام جون مبارک. تو یه روز براشون تولد گرفتیم. من از این هنرا ندارم که کیک درست کنم آماده گرفتیم. ولی خیلی با مزه ست کیکت. چقدر هم لباسای برسام خوش آب و رنگه
آسیه جون چه خوب کردی که عکس ملودی رو گذاشتی،دلم برای هر دوتون خیلی تنگ شده،یاد تابستون و گلدونه بخیر...
عکسای ساینا خانم نبات هم که مثل همیشه عالیههههههههه،دست مامانش درد نکنه... سمانه جون اتفاقا" اولین عکستو که دیدم با خودم گفتم اااااا سمانه موهاشو رنگ کرده انگار تا رسیدم به اون پستت که خودت گفتی موهاتو بار اوله که رنگ کردی.به نظر من خیلیییییییییییییییی بهت میاد،مبارکه...انگار رنگ چهره ات رو بازتر کرده...
مرسی بچه ها جون ... آخی فریناز چه کیکی درست کردی بامزه اس ... چقده این برسام بزرگ شده شیطون! ساینا نبات هم که خیلی پیشرفت کرده بابا دوچرخه سواری می کنه !! موهات خیلی خوشگل شده سمانه بهت میاد ... تولد ملودی هم مبارک !
واااااای سمانه موهات فوق العاده شده عزیز..خیلییی بهت میاد...ببینم چه رنگی گذاشتیی خوشمان آمد...خودت رنگ کردی....بابا مانکن هم که شدی دیگه خوشکلاسیون کردی واسه عید....