2777
2789

زیادی همسرت سخت میگیره مگه عکسا لخت بوده که اینقدر ناراحت شده.من و پسرداییم تا ۷ سالگی یه عالمه عکس دو نفره داریم تو ژستای مختلف پس همه بگن لابد چیزی بین اونا بوده.حتی شوهرمم هیچی تا حالا نگفته.ولی به نظرم چاپ نکن ولی دیگه فایلو پاک کنه انگار دو تا جوون بودن

من بچه ندارم اما راستش درک هم نمیکنم چرا شوهرت حساسیت نشون داده سر این موضوع ضمن این که فکر میکنم ه ...

کاملا موافقم با شما. متاسفانه بارها بخاطر فکرای اینجوری مشابه اذیت شدم ازطرفش.

خدایا سپاس...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنار هم موندن،بدونه اینکه با هم تماسی داشته باشن و ازشون عکس گرفته شده،خب این مشکلش کجاست؟!😐😑

والا بنظرم خود ما پدر و مادرا بیشتر داریم ذهن بچه ها رو خراب میکنیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم واقعا درکش نمیکنم. اینکه مثلا دو روز دیگه بچه ها این عکسا رو ببینن و فکر و احساسی تو سرشون به وج ...

وااااا

خیلی خیلی شوهرتون حساسه

اصلا چطور این به ذهنشون رسیده؟؟! :/ واقعا عجیبه برام که چی شده که اصلا به این موضوع فکر کردن

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹

بچها منم یبار یکی از دخترای فامیل هفت سالشه اما هیکل داره.اومد نزدیک شوهرم شوهرمم بغلش کرد بوسبدش من تا یک هفته کاری کردم نون شو بزنه تو خونش انقد بهش گفتم هرزه کثیف بدچشم و....در حالی که همسرمن بنده خدا هیچ خطایی نکرده تا حالا به چشم پاکی تو فامیل معروفه اصلا..من خیلی دلم بد شده از وقتی اومدم نی نی سایت.الان شوهرم بچه فامیل میبینه فرار میکنه

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

عین بابای من ما یه فامیل داریم پسره 6سال ازم بزرگتره چن تا عکس دوتایی گرفتیم که دستشو رو شونه هام گذاشته بود البته من اونموقع بچه بودم فک میکردم مثل برادرمه بابام یه قشقرقی به پا کرد بیا و ببین هنوزم وقتی یادم میوفته ناراحت میشم که البته کاملا حق با بابام بود تا مدت ها عذاب میکشیدم سر این قضیه

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  
کاملا موافقم با شما. متاسفانه بارها بخاطر فکرای اینجوری مشابه اذیت شدم ازطرفش.

خب الان دختر شما بزرگ بشه.. با این حساسیت بیجای همسرتون.... سخت میشه که.... 

دیگه سخت گیرتراز بابای من نیست که.... ولی بابام اینجوری نبود اصلا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کلا شوهر من آدمیه که همیشه بدترین حالتو میبینه . بدبینه . تازه الان خوب شده. بعد از سال ها

منم مثل شوهرتم😔😔😔

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
بنظرم شوهرتون بیخودی جبهه گرفته. شاید دلایل خودشو داره اما نمیشه که دخترتونو تا ابد تو این زمونه از ...

الان مشکل تفکر من نیست. منم با شما موافقم. چیکار کنم که شوهرم این افکارو بزاره کنار

خدایا سپاس...
بچها منم یبار یکی از دخترای فامیل هفت سالشه اما هیکل داره.اومد نزدیک شوهرم شوهرمم بغلش کرد بوسبدش من ...

دقیقا منم از وقتی وارد نی نی سایت شدم ،ذهنیتم خیلی منفی شده😑 تاپیکای خیانتو که کلا نمیخونم دیگه

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹