2777
2789

پدرها رو دختراشون حساسن. کاش کلا بهش نشون نمیدادی. البته منم خوشم نمیاد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب الان شوهرتون برای چی ناراحت شد ؟؟ اسکرینارم بذار عزیزم

منم واقعا درکش نمیکنم. اینکه مثلا دو روز دیگه بچه ها این عکسا رو ببینن و فکر و احساسی تو سرشون به وجود بیاد 

خدایا سپاس...

یا خدا

یعنی شما یا همسرت هیچ عکسی از بچگی نداری با پسر عمو عمه دایی خاله همسایه یا دوستان؟؟؟ 

توی مهمونی و جشن  تولدها با بچه های فامیل عکس نمیگیرین از بچه هاتون؟؟ 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بنظرم شوهرتون بیخودی جبهه گرفته. شاید دلایل خودشو داره اما نمیشه که دخترتونو تا ابد تو این زمونه از تموم پسر ها قایم کنین. 

اصلا بچتون فعلا خیلی کوچیکه برای این برخورد ها.! 

بزرگتر که بشه از دست رفتاراتون اذیت میشه. 

شوهرتون هم از کجا معلوم شاید به مرور حساس تر بشه. ( با مسائلی که جدیدا درمورد دختر کشی میشنویم، خدایی نکرده زبونم لال، شاید پدر اون دختر ها هم از همین حساسیت ها شروع کردن) 

و یه چیز دیگه شما به مرور خودتون دخترتون رو حساس میکنید. 

از الان با پسر ها رابطه ی با نظارت شما داشته باشه بنظرتون بهتر نیست؟ لااقل فردا تو سن 13 سالگی نمیره دنبال دوسپسر، از شما ترسی نداره، شما رفیق و امین اون هستین. براش پسر ها عجیب غریب نیستن مثل دخترا خیلی معمولیه رابطش باهاشون.

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍