2777
2789

ی همکلاسی دارم،از لحاظ ظاهر و کلاس و ظرافت خانمانه نمره ش میشه گفت تقریبا ۴هست از ده.تو دانشگاه وقتی میدیدمش خیلی باحجاب و با حیا.اصلااا حرف تو دهنش نبود.الان ک کلاسا آنلاین شده مرررتب هی با این پسر حرف میزنه هی با اون و...آویزووون به تمام معنا..تا ی پسر ی حرف میزنه تو گروه میپره جواب میده و براش گل و بلبل میفرسته.حالا جالبه با اینکه دوستیم تقریبا ولی مثلا من وقتی پیامش میدم ۶ساعت بعد از سین کردن جواب میده.این آخریو هم ک اصلا جواب نداد کلا😏😏😏نمیدونم چ دردشه..یعنی آدم اننننقد جوزده؟؟فک نمیکردم زیر اون ظاهر ساکت و آروم و با حیا همچین آدمی باشه...نگو حضوری روش نبوده با اون قیافش...نریزین سرم میدونم بمن چه...مشکل من اینه ک منی ک دوستشم و جواب نمیده...اونوخ جونش دررفته واسه دو سه تا پسر الاف بیکار...

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

ی آهنگ فرستاده بود تو گروه بعد یکی از پسرا  لایک گذاشت مرررد از خوشحالی این دختره😏نوشت خیییییلی خوشحالم که خوشتون اومده😏با کلی استیکر تشکر و خنده و گل بلبل

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

از اینجور آدما زیادن گلم شما بشناسشونو ازشون تا میتونی دوری کن چون دوستی با آدمای باری به هر جهت چیزی ته ش نداره😕

به گل آفتابگردان گفتند: چرا شب ها سرت را پائین می اندازی؟ گفت:ستاره ها چشمک میزنند..نمی خواهم به خورشید خیانت کنم...!👈(کاربر قدیمی ام، بانوی شرقی سابق)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم دل داره دوس داره جنس مخالفو😂

سگ تو روحش😂ب فنا بده خودشو..چرا جواب منو نمیده

الان وقت ندلره خوب😂

😂😂😂🤢خاک تو سر جوزده ش

میدونه دانشگاهها باز بشه کسی نگاشم نمیکنه.داره ته زورشو میزنه