2777
2789
عنوان

دخملی های گل سال 90

2946 بازدید | 199 پست
سلام خانم های عزیز، من یک دخمل دارم که متولد 16 مهر 90 هست، دوست دارم با مامانهای دیگه ای که دخمل هم سن من دارن دوست بشوم و باهم تبادل اطلاعات داشته باشیم و شاید هم یک دوستی ماندگار بینمون شکل بگیره، امیدوارم خوشحال می شوم بیایین اینجا و از خودتون و دخمل هاتون بگویید. ممنون.
خدااااااااااااااااااااااااااااایاااااااااااااااااااااااااااا کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راستش این تاپیک را بیشتر به خاطر این زدم که از تجربه های همدیگر توی تربیت دخملی هایمان استفاده کنیم و سعی کنیم بهترین راهکار ممکن را بکار بگیرییم چون گاهی اوقات مادرها اینقدر مستأصل می شوند که دیگه فقط خشم و عصبانیت هست که روی رفتارشون حکمفرما می شود و اینجوری هم بچه خیلی ضربه می بینه و هم مادر و بیشتر از همه رابطه مادر و فرزند سست می شود و خدشه دار . ما می تونیم اینجا تجربیات خودمون را در اختیار هم بگذاریم و از تجربه های همدیگر استفاده کنیم و یا اگر چیز جدیدی دیدیم و یاد گرفیتم به یکدیگر یاد بدهیم . البته امیدوارم که این تاپیک شلوغ بشود و این جوری پیش بره، فعلاً که خلوته و هر کی میاد یک سلام می ده و میره و با اصلاً اظهار نظر نمی کنه
دختر شادی و انرژِی به خونه میاره، شادی وانرژی که تو خونه موندگاره کلاً هر خونه ای احتیاج به یک دختر داره تا لطیف و قشنگ بشود
2810