2777
2789
عنوان

قاعده آور فوری معرفی میکنین🤕 هرکی بیاد براش صلوات میفرستم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 55 پست
آویشن دم کن بخور برای کسایی تجویز میشه که قاعده گیشون بند اومده مثل آب رو آتیشه

کدوم آویشن؟🤔 آویشن که توی غذا میریزیم یا اونکه برای سرماخوردگی خوبه؟

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابونه با نبات دم کن بخور سریع میاد تضمینی 🙂

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
کدوم آویشن؟🤔 آویشن که توی غذا میریزیم یا اونکه برای سرماخوردگی خوبه؟

یکی هستن دیگه🙄🙄

اولی پودر شده فقط

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
فكر كنم پارسال اينا بود تو گوگل خوندم  اخه يكي بهم گفت بخوري لاغر ميشي شانس اوردم سرچ كردم را ...

اسفند اون دونه های سیاهشو میخورن ، منم دکتر طب سنتی که رفتم بهم داد

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
یکی هستن دیگه🙄🙄 اولی پودر شده فقط

نه بابا یکی نیستن😑🤦🏻‍♀️

جدی اخه یکی جلوی من جوشوند خورد فرداش پریود شد

اره بخدا من تو گوگل خوندم

يكي بهم گفت بخور لاغر ميكنه

شانس اوردم تو گوگل سرچ كردم 

قلق داره فكر كنم بجوييش فكر كنم عين سم عمل ميكنه

نوشته بود كشندس دقيق يادم نيست پارسال خوندم 

🥀🌈