2777
2789

دخترم  ۵ماهشه چندروز پیش تشنج کرد آوردیم بیمارستان ام ار ای داد و دکترش گفته قسمی از مغزش تشکیل نشده میخوام ببرم شیراز ببینم اونا چ میگن

غربالگری مگه نرفتی؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اما امیدوارم مشکلتون به زودی برطرف بشه عزیزم❤

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

نسبت به سنش مهارتهاش چطوره؟

مشکلی نداشته تا حالا؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
نسبت به سنش مهارتهاش چطوره؟ مشکلی نداشته تا حالا؟

چون دوقلو هستن. پسرم خیلی خوبه .اوایل  تولد خیلی از پسرم زرنگ تر بود شیر خوردنش و... ولی الان ماسوله پسرم خیلی جلوتره.گردن نمی گیره پانمیزنه مردمک چشماش میپره توجه نداره هر چ صداش میکنم هر چنداوایل این مشکلات و نداشت و من هم میکرد .بازی میکردم باهاش عکس العمل نشون میداد. مامانم میگه چشمش کردن اخه هر کی میومد میگفت چقد خوشگله .همه دوروبر دخترم بودن تا پسرم.  بعد اون دیگه همش پسرفت داشته