2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامانای ***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 40075 بازدید | 490 پست
سارا جون راستش انقدر هول بودم که اسم پاساژ و نگاه نکردم فقط اینطوری بگم که ماشینو سر فلسطین پارک کردیم، یه 100-150 متری دست چپ خیابون رفتیم جلو رسیدیم به یه پاساژ خیلی بزرگ که سر باز بود وقتی واردش می شدی هی کوچه کوچه می شد دقیقا عین بازار توش پر بود از این مغازه هایی که لباسای تیکه ای میفروختن. ولی باور کن یادم نیست از کدوم کوچه خریدم چون واقعا هول شده بودم
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون سارا جون ، احتمالا همونه. آخه من تا حالا برای خرید جمهوری نرفته بودم طی این سالها، اولین بار بود ذوق زده شده بودم
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
اونا و اون سبزا رو من از نیلی از نمایشگاه کیتکس خریدم به نظرم جنساشون خوبه
والا دقیق قیمتاش یادم نیست چون از نیلی خیلی خرید کردم. سارا جون تهرانی دیگه؟
خوب گرفتی، من چون همه رو باهم گرفتم قیمت یه دستو نمیدونم. طرحای نیلی همه تو سایت nozadi هست اونجا هم میتونی ببینی اونایی که من گرفتم میشد طرح جغد و سفینه به نظرم اگه وقت کردی تا آخر شهریور که bcc آف داره یه سر بزن کاراش یه جورایی متفاوت بود، نمیدونم شیک و ساده بود و رنگاش متنوع من از نیلی هم خیلی خوشم اومده ولی احتمالا یه سر دیگه میرم bcc البته به غیر از حراج قیمتای bcc گرون تر از مارکای دیگس ولی الان تقریبا هم قیمت در میاد یا شایدم یکم ارزون تر
راستی دوستان زیروتن هم 20 درصد حراج گذاشته. دوست داشتید یه سر بزنید . ما امروز بعد مهد علی یه شعبه نزدیک خونمون داره رفتیم . جنساش خیلی خوبه و مدلهای قشنگی داشت یه بادی و دامن برای دخملی گرفتم . خیلی چیزای خوشملی داشت . آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس
ممنونم فری خانمی جون نظر لطفتونه، خیلییییییییییی گشتم، خیلی انتخاب برام سخت بود، آخرش دیگه وسط پاساژ نشسته بودم در و دیوارو نگاه می کردم، اینو همسرم پسندید، منم خوشم اومده بود ولی دودل بودم، دیگه بالاخره خریدمش.
وای عزییییییییییییزم اینا چقدر خوشگلن حتی دیدن لباسای دخترونه هم حال آدم خوب می کنه مبارکش باشه خیلی قشنگن