2777
2789
من لیسانس کشاورزی هستم با دیپلم ریاضی
الان خیلی علاقه دارم پرستاری بخونم یه بچه 2 ساله هم دارم سال 90 فارغ التحصیل شدم
می خواستم بدونم به نظرتون برای پرستاری کار هست اگه بخونم..........؟
خیلی خوندن برام سخت میشه؟
فقط می خوام داخل شهر خودم(ساری) قبول بشم به نظرتون با چه رتبه ایی می تونم؟
رشته پرستاری سخته؟
درسای عمومی رو میتونم تطبیق بدم؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام هانا جان
حالا چرا پرستاری
من پرستار ی خوندم درساش اسونه ولی واحد عملی زیاد داره
دوره طرحم داره 2سال که من این دوره رو تموم کردم ولی چون از این رشته بدم میاد دیگه نرفتم سر کار میخوام ارشد یه رشته دیگه بخونم
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
عزیزم من درسم خیلی خوب بود ولی موقع کنکور تازه ازدواج کرده بودم نتونستم خوب بخونم یه رشته خوب قبول شم
حالا هم اصلا برای رشته ام کار پیدا نمیشه
دلم می خواد دوباره درس بخونم با یه محدودیت هایی که چون بچه دارم حتما باید داخل شهر خودم باشه حتما باید روزانه باشه چون رشته قبلی رو شبانه خوندم دیگه نمی خوام هزینه کنم شهر ما هم فقط دو تا دانشگاه دولتی داره علوم پزشکی و کشاورزی
که کشاورزی اصلا
میمونه علوم پزشکی که از بین رشته های اون فکر میکنم که پرستاری بشه کار پیدا کرد
اگه میخوای پرستاری بخونی اول ببین علاقه داری خوب تحقیق کن چون میون این همه پرستار خیلی کم پیدا میشه از کارش راضی باشه
شیفتای سنگینی داره بیشتر وقتت باید سرکار باشی 2سال طرح اجباری داره
بعضی شهرها فوری استخدام میکن مثلا شیراز ولی شهرما اینکارو نمیکنه باید استخدامی قبول شی
درسای عمومی رو ازت قبول میکنن رشته راحتیه درساش اسونه ولی عملی زیاد داره که نمیتونی غیبت کنی غیر حضوریم نمیشه
2ترم اخر کامل کارورزی داری از ترم 1 کاراموزی شروع میشه ما از 8 صبح تا 6 عصر از شنبه تا چهارشنبه هرروز کلاس و کاراموزی داشتیم
رتبه بالایی هم نمیخواد تو کنکور به خصوص الان که ظرفیتا خیلی بالا رفته
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد

اگر در زمینه اعزام دانشجو اطلاعات زیادی ندارید با مراجعه به سایت اعزام دانشجو میتوانید در زمینه کشورهای عالی برای تحصیل، بهترین دانشگاه های جهان و انواع آزمون ها برای دریافت بورسیه تحصیلی میتوانید اطلاعات کامل به دست بیاورید:

https://xn----ymcabzqsu3b0ioa0a.com/blog/