2777
2789

تاریخچه گوگلش سرچ کرده بود متن تبریک تولد به همسر و عشق و عاشقانه در صورتی که تولد من نیست و گذشته. داغونم. و یکماه هست ک خیلی کم محلم میکرد. قبلا یکسال پیش تو خونه مچش گرفتم و بهش گفتم هرچیزی ازت ببینم حتی در حد پیام دیگه نمیمونم و تو این یکسال یبار قبلا بهم دروغ گفت و هیچی نگفتم الانم این مطمئنم خیانت میکنه بازهم. انگار عاشقم نیست حس میکنم از روز اول نبوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من  مرد هستم ، نظر من اینه به زنی خیانت میشه که زنش طرف مرد نمیره زن همیشه منتظره مرد بره سمتش ،نز منتظره مرد ابراز علاقه و عشق بکنه ، ولی زنهای بیرون کار بلد و اشوه گر بخاطر پول هرکاری میکنن ، بخاطر ی رستوران رفتن ی چیزای دیگه خودشون ولو میکنن بغل مرد اشوه گری میکنن مردها هم با کوچکترین حرکت خودشون میبازن چون کنترل ندارن شهوت زن چند برابر مرده اما قابل کنترل  و مال مرد قابل کنترل نیست

من مرد هستم ، نظر من اینه به زنی خیانت میشه که زنش طرف مرد نمیره زن همیشه منتظره مرد بره سمتش ،نز م ...

شوهر من خودش ادم بدرد نخوریه. همیشه رفتم سمتش حتی برا رابطه زناشویی همیشه منو پس زد از روز اول ازدواج همیشه بهش محبت کردم عاطفی کلامی شاید مثل زنای بیرونی لوند نباشم اما تنها کسی ک هرمناسبت به یادشه هر روز صبح بدرقه اش میکنه برا کار همیشه ب خودم رسیدم چایی میوه قلیونش همیشه ب راه بوده تو خونه حتی یه لیوان اب خودش برتمیداره بخوره من همه کار کردم اما مردی که ذاتش خرابه درست نمیشه 

حال آدم از خیانت بهم میخوره چجوری کنار میای 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

سزای مردایی که خیانت میکنن فقط یه چیزه اونم اینکه بهشون خیانت کنی درد بکشن چون تا سرشون نیاد نمیدونن ...

فقط ی آفتابه اسید بدردشون میخوره

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مرد هستم ، نظر من اینه به زنی خیانت میشه که زنش طرف مرد نمیره زن همیشه منتظره مرد بره سمتش ،نز م ...

به هر حال ن زن ن مرد حق نداره تا وقتی ک اسم کسی پیونده اسمش به عنوان همسر هست به نفر سوم فکر کنه هیچ توجیحی نداره دوست عزیز حتی اگر دو نفر از لحاظ عاطفی از هم متنفر باشن طلاق بگیرن بعد هر گوهی میخوان بخورن

اون کلمه عشوه گری هست 

نظراتتون روبراخودتون نگه دارید 

امثال شمابه اصطلاح مردافکرمیکنن کوچکترین کم کاری ازطرف زنشون بایدبرن خیانت کنن چیزی به اسم وجدان وتعهدهم اصلاوجودنداره 

کسی که بازنش مشکل داره تلاش میکنه حلش کنه نشدجدامیشن بعدتشریف میبره به عشوه گری زنای هرزه چراغ سبزنشون میده 

نه اینکه زنش هست وکم کاری وبی محبتی  ازطرفه خوده مردهابه زنه وخانواده ی خودشون هست به خاطربیماری روحی که تووجودخوده مردهاست به سمت خیانت میرن 

هرکس خیانت میکنه مریضه مریض