2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75364 بازدید | 462 پست
"من در مورد خانمهایی که کتک میخورد پیشنهادم این است که از بچه دار شدن خود جلوگیری کنند توانایی های خود را بالا ببرند ، هنری یاد بگیرند
تا بتوانند از زندگی که لایق آنها نبوده بیرون بیایند"
موافقم ملینا..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونی جان در مورد هزینه های بزشکی قانونی:

اول از همه توی دادسرا 4 هزار تومن برای عریضه نویسی،5 هزار تومن برای تمبر کرفتن.

بزشکی قانونی هم 17 هزار تومن برای ویزیت دکتر،و 12 هزار تومن هم برای دادن جوابش کرفتند؛قبلا کفتم که دکتر منو به سه تا بزشک دیکه معرفی کرد تا ضربه هایی که به نخاعم و سرم و کوشم وارد شده بود تأیید کنن؛که من بخاطر بسرم که کوجیکه و سخت بود بردنش و خیلی دنبال کردن این مراحل طول می کشید نرفتم؛که اکر دنبال می کردم،برای هر کدوم باید جدا ویزیت برداخت می کردیم.
مونی جان بله؛بر اساس نامه بزشکی قانونی مرد به برداخت دیه محکوم میشه

دیه ای که برای من تعیین کردن (به غیر از اون سه مورد که به بزشک متخصص معرفی شدم و دنبال نکردم‏)؛فقط به خاطر کبودی ها و زخم روی صورتم،یک صدم دیه کامل انسان بود.که در صورت دنبال کردن بقیه مراحل قانونی،می تونستم از شوهرم دریافت کنم
2805
مونی جان
تلاش شما از راه دور و نگران بودن شما نه تنها برای زنان بلکه برای بهبود وضع جامعه و فرهنگ جای تشکر داره
هر چند همه از شما تشکر کرده اند و میدانم شما هم احتیاجی به شنیدن بیشتر ندارید

- اصرار من از آمدن پلیس 110 فقط و فقط داشتن شاهد است و میدانم که شهادت یعنی همان نوشته پلیس برای دادگاه تمام و کمال است
اصرار من به داشتن شاهد است ، دیگه بیشتر از این در صحبتم پافشاری نمی کنم
امید آن دارم منظور و نظرم را خوب رسانده باشم
در هر صورت اگر زنی حاضر به گرفتن کمک از پلیس یا هر شاهد دیگری نیست و یا فقط و فقط می خواهد برگه و تائیدیه پزشک قانونی را داشته باشد
من پیشنهادی دارم
در اکثر مواقع مردها چند روز بعد از ضرب وشتم آرام شده و ممکن است در صدد دلجویی برآیند
سعی کنید او را مجبور به نوشتن متنی کنید مبنی براینکه از آسیب رساندن ، کتک زدن شما و فحاشی پشیمان است و این کار را دیگر تکرار نخواهد کرد
هر چه با جزئیات بیشتری باشد بهتر است حتما امضاء کند و با خط خودش باشد و اسمش را هم بنویسد
شما این کار را با راهی که خود میدانید میتوانید انجام دهید با مهربانی یا به اصطلاح شوخی شوخی هرگز نگذارید متوجه شود که بصورت جدی دارید ازش نوشته میگیرید
اگر این نوشته کمی بعد از برگه پزشک قانونی باشد انوقت ثابت کردن اینکه شوهر شما ، شما را کتک زده راحتر می شود هم نامه پزشک قانونی را دارید و هم اعتراف خود همسر را
هر بار هم که این عمل را انجام داد شما هر بار این نوشته و تعهد را بگیرید
اگر کار به دادگاه بکشد مدرک خوبی خواهد شد

مونی جان
صحبت من این نیست که کاملا بیفایده است نه من نظرم این بود که مدرک محکمی در دست باشد

به هر حال رفتن و گرفتن نامه پزشک قانونی بله از هیچی بهتر است شاید بدنبالش راه رهایی هموار تر شود

میدونید که در بحث و گفتگو مخالف و موافق خیلی مسائل روشنتر میشود
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید
سلاااااااام
منم خواستم چیزی بگممممم

خواهر شوهر منم زمانی که شورهش کتکش میزد
رفتو یه برگه پزشک قانونی گرفت

اما بعد
یک سال که می خوا د جد ا شه میگن اون برگه که قبلا گرفتی به هیچ درد ی نمیخوره فقط قاضی میبینه و هیچ ارزش قانونی ن داره

خواهر شوهرم میگفت اون شکایت فقط تو اون زمان به درد می خوره
هر نفر 10 هزار تومان من در بهبودی ابوالفضل ، سهیم می شوم؛ و دوست ندارم مادری شاهد زجر کشیدن فرزند دلبندش باشد. شمارت کارت6104337079246631 به نام زهرا انصاری http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=744647&PageNumber=36

samisun من خیلی اطلاعات حقوقی ندارم. ولی بعید میدونم برگه پزشکی قانونی زمان اعتبار داشته باشه. این برگه نشون دهنده این هست که زن در تاریخ خاصی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و طول درمانی هم براش درنظر گرفته شده. حالا اینکه نرفته شکایت کیفری و حقوقی از همسرش بکنه دلیل نمیشه که اعتبار اون برگه زیرسوال بره. یعنی منطقی به نظر نمیاد. اینطور نیست؟
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
اصلا چرا خانوما باید اجازه بدن که کسی کتکشون بزنه مگه خودشون دست ندارن از خودشون دفاع کنن یا وسیله ای که بتونن اون نامردارو بزنن مطمئن باشید این حرکت زن از یادشون نمیره اگه مردی حس کنه دیگه زورش به زنش نمیرسه عمرا دیگه بخواد همچین غلطی بکنه امتحان کنید جواب میده البته برای کساییه که کتک انچنانی نمیخورن و در حد چند تا سیلیه و گر نه در موارد شدیدتر حتما باید از راه قانونی باید وارد شد

هیچ.قت خودتون مثل ببخشید موش نکنید مثل یه شیر از خودتون دفاع کنید((( لطفا از ابزار خطرناک بدین منظور استفاده نکنید )))

سلام

مونی جان ممنون

دیروز صبح در یکی از خیابانهای تهران با صحنه زشتی مواجه شدم.

آقایی جلوی درب یک درمانگاه بزرگ در خیابان پاسداران چندین بار محکم به صورت خانمی که همراهش بود سیلی زد.

جماعتی نظاره گر این صحنه بودند.

خانم هم فقط با دستهاش سعی می کرد از صورتش محافظت کنه.

سعی کردم با کنار کشیدن اون خانم بهش کمک کنم که اون خانم بدجوری بهم اعتراض کرد که این مسئله خانوادگی است و من نباید دخالت کنم.

وقتی چند باز سیلی خورد و اون آقا رفت کنار به سیگار کشیدن، گریه کنون گفت که همسرش بعضی وقتها به شدت عصبی میشه و تنها راهش اینه که بذارم عقده شو خالی کنه.

بیشتر از خودش نگران همسرش بود که به شدت عصبی بود. بیشتر از ضربه روحی که بهش وارد شده بود نگران صورت سرخ شده اش بود و اینکه حالا چطور با این صورت بره سر کار.

ازش خواستم بره توی پارکی که همون جا بود بشینه تا حالش بهتر بشه، چون ساکن همون محل بود نگران بود که از آشنایان کسی ببینش.

خب احتمالا هر دو تحصیل کرده بودند، به نظر می رسید موقعیت مالی مناسبی هم دارند، موبایل های چندین میلیونی، ماشین چند صد میلیونی و ....

ولی با اینحال خانم که زیاد هم کم سن نبود، حدود سی و پنج ساله حاضر نبود که از حقش دفاع کنه.

شاید به کتک خوردن هر روزه عادت داشت.

موقعیت این خانم رو که دیدم یاد زنی از روستاهای مازندران افتادم که سالها پیش چند روزی مهمانشان بودم.

آقا دست به کتک زدنش عالی بود. وقتی به محض اینکه دستش رو به زنش بلند می کرد زنش لنگه دمپایی رو در می آورد و بلند می کرد.

خانمه می گفت از وقتی که منم مثل خودش شدم و هر وقت که اون می زنه منم می زنمش، بهتر شده !!!!

از نظر علم روانشناسی و رفتار شناسی و اخلاق هیچ کدوم از این دو برخورد درست نیست ولی من فکر می کنم رفتار اون زن روستانی به مراتب بهتر از کوتاهی اون زن شهری هست.

زن روستایی چه بسا اگه از حق و حقوق خودش بیشتر آگاه بشه همسرش بخاطر این برخورد زشت به دادگاه هم بکشونه .

در کل فکر می کنم خانم هایی که مورد خشونت همسرشون واقع می شن به شدت دچار ضعف اعتماد به نفس هستند و همین ضعیف بودن باعث میشه که کمتر به سراغ قانون برن.

این زنان بیشتر ترجیح می دهند از آبروشان اینطوری محافظت کنند.

با وجودی که پشتوانه قانونی چندان محکمی برای خشونت علیه زنان در کشور ما نیست ولی همین قوانین نیم بند هم باید اجرا بشه.

اعتبار برگه پزشکی قانونی خیلی به تاریخش مربوط نیست. وقتی در برگه نوشته بشه که مورد خشونت همسر واقع شده حتما می تونه دلیل خوبی برای ارائه در محاکم قضایی باشه.

هر خانمی که به هر طریقی ازطرف همسرش مورد خشونت واقع میشه باید مدارک قانونی لازم رو جمع کنه چون به احتمال زیاد در سالهای بعد بهش نیاز پیدا می کنه .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

خانمی تعریف می کرد که شوهرش بعضی وقتا کتکش می زده . اونم یک بار به پدر همسرش در این مورد اعتراض می کنه

پدر همسرش بهش می گه : من به پسرم یاد دادم که هر وقت که زنش حرفش رو گوش نکرد بزنه دست زنش رو بشکونه و بعد بره برای همون دست النگو بخره دست زنش بکنه.

اون خانم هم بعد از چند سال عاصی شده بود و زده بود دست همسرش رو شکونده بود. وقتی هم همسرش توی بیمارستان بستری بود رفت حکم جلبش رو گرفت و با مامور اومد بیمارستان.

به پدر همسرش گفت من از این به بعد هر وقت که شوهرم منو کتک بزنه ، می زنم دستش رو می شکونم و بعد هم دستبند به دستش می زنم .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

از بس تو این کشور زنها کتک خوردن که یک جور ی فکر میکنن که عادیه
اینقدر تحقیر و توهین هم در خانواده و هم در اجتماع هست که همه به اینها عادت میکنن
زنها خودشون رو هیچ وقت نمی بینن
از سر سفره بگیر که مادر آخرین نفر برای خودش غذا میکشه و ته دیگ غذا رو می خوره
ولی مردا به کتک خوردن عادت نمی کنن چون از بچگی میگن مرد و غرورشو از این دست حرفها
طرز تربیت مردا غلطه
و ناراحت کننده تر اینه که به دست ما زنها صورت میگیره که میتونیم نقش بزرگی رو داشته باشیم در بهتر شدن
ساده تر ینش اینکه وقتی زندگی نابسامان داریم بچه دار نشیم

انگار زنهایی که کتک می خورن فکرشون از کار میفته توی اون زندگی ، خوبی و بدی رو نمی تونن تشخیص بدن
بهت زده ، راه رهایی به ناکجا اباده... نور رهایی سویی نداره ..
هر دستی که بلند میشه در جهت خرد کردن هر حرفی که باعث تحقیر میشه هر توهین و کوچک کردن و...
بیشتر بیشتر توی اون زندگی نکبت فرو میری
معمولا هم کسی نیست بهت تلنگری بزنه
چون قبلش برای اون زندگی نکبتی همه رو ازدست دادی

آه حالم بد میشه ،
سلام دوستان
من یک راهنمایی می خوام
شوهرم تحصیلکرده, نویسنده و استاد دانشگاه
من لیسانس روانشناسی و البته دارم فوق می خونم و کارمند
بارها از شوهرم کتک خوردم البته اوایل که جر و بحث می کردیم من زیاد چیزی نمی گفتم اما الان صدامو بلند تر از صدای اون می کنم و هر چی می گه ده تا روش می ذارم تحویلش می دم
شوهرم آدم ساکت و مهربونی هست یعنی سرش تو لاک خودشه و با کتاب و تحقیقاتش سرگرمه و من هم زن خانه داری هستم اما نمی دونم چرا وقتی باهاش مخالفت می کنم تا این حد وحشی می شه
2810