2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75906 بازدید | 467 پست
سلام‌دوستان منم دارم‌جدا میشم عقد هستم دلایل طلاقم همجنس باز بودن طرفه و حدود ۳۰۰تا اسکرین شات دارم ...

اگه اسکرین های شما واضح هست و تصویر شوهرتون تو عکس باشه . نمیتوانند شمارو به اتهام تهمت محکوم کنند. ولی به غیر اسکرین حتما باید یه دلیل دیگه هم داشته باشید به نفعتونه . چون عکس و فیلم و ضبط صوت یک اماره هست نه دلیل . اینو به وکیلتون بگید میفهمه که چی میگم 

سلام خانوما حرف زیاد دارم لطفا اگه میشه راهنماییم کنید و چند دیقه وقتتون رو برام بزارید ممنون میشم.. ...

بعد ضرب و شتم در فرصت اول تا کبودی رفع نشده به پزشکی قانونی مراجعه کن . یه چند تا گواهی از پزشکی قانونی داشته باشی و در حالا فیلم و عکسی هم باشه وقتی درخواست طلاق دادی راحت میتونی طلاق بگیری رای به نفع تو میشه. دلیل طلاقت هم عسر و حرج باشه و میتونی ضرروزیان هم از شوهرت بخوای مثله عذر خواهی یا شلاق بخاطر تهمت و توهین یا قذف ولی باید برای این قذف حتما ۲ تا شاهد داشته باشی وگرنه اگه اثبات نکنی خودت هم شلاق حد میخوری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام .

بله میتونید به علت عسروحرج دادخواست طلاق بدید.

اما سعی کنید ادله رو کامل کنید مثلاً . تماس با فوریتهای ۱۱۰ و تنظیم استشهاد محلی و مراجعه به کلانتری محل و تنظیم شکایت واخذ معرفی نامه به پزشکی قانونی .

بعد این موارد میتونید با خاطر آسوده دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش به علت عسروحرج رو بدید.‌🙏🌹