2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75366 بازدید | 462 پست
صبرینا

تا حالا برای حل این مشکل بزرگ چه اقدامی کردی ؟

شما خودت تحصیلات روانشناسی داری حتما می دونی که این نوع برخورد غیر عادی هست .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبرینا جان
آخه مردی که دست بزن داشته باشه که مهربون نمی شه

اگر بخوای شما هم بزنی بشکنی و دادبزنی خب بعضی مردا براشون مهمه که صدا بلند نشه یا چیزی خورد نشه
البته خودت هم اعصاب برات نمی مونه هااا داغون میشی

بعضی مردا وقتی بزرگترا دخالت میکنن مخصوصا پدر خانم ، آدم میشن
بعضی ها با کشوندنشون به دادگاه ممکنه بهتر بشن

بعضی ها هم باید رفت تا ته خط یعنی انسان بشو نیستن با گذر زمان هم بدتر میشن
اصولا کسانی خشونت به خرج میدن که خودشون خشونت دیدن و دچار نگرانی و اضطراب هستن
دیگه خودت روانشناسی خوندی دیگه
تنها توصیه ای که میشه کرد اینه که یه کاری کن بی تفاوت نباش
2805
مونی جان
همونجور که ملینا جان نوشته بود من هم بر اساس تجربه یکی از دوستان نزدیکم می دونم که ضرب و شتم نیاز به شهد داره. این دوست من جوری از شوهرش کتک خورده بوده و صدای جیغ و دادش بلند بوده که همسایه ها از در حیاط پریده بودن بالا تا نجاتش بدن اما در داخلی رو نتونسته بودن باز کنن.
خانوم یه دختر کوچیک داشتن. البته کلانتری چون تو ساعت ادرای رفته بود ارجاعش داده بودن به دادسرا و دادسرا هم ازش شاهد خواسته بود. ولی شهادت همسایه ها رو که صدای جیغ و گریه هاشو شنیده بودن قبول نکرده بود چون به چشم ندیده بودن
کل سر و صورت این خانوم زیر لگد خرد شده بود اما نتونست به جایی برسه
دسـت نیافتـن بـه آنچـه میجویـی
گـاه اقبـالی بـزرگ اسـت . . .
سلام
مونی جان
خیلی ممنون از تاپیک باارزشت.

من یک نکته ای رو میخوام یادآوری کنم. رویه کلانتری ها، دادسراها، مراکز پزشکی قانونی، قاضی ها و .... خیلی متغیره و متاسفانه الگوی واحدی وجود نداره و خیلی از اوقات امکان داره که نظرات شخصی این افراد در مسیری که اتفاق می افته اثر بذاره. این موضوع بخصوص توی شهرستانها و مخصوصا شهرستانهای کوچک شدیدتره. یعنی گاهی یک نام خانوادگی بزرگ باعث میشه که این افراد سعی کنند این نوع شکایتها رو فیصله بدهند.

پس این که یک کلانتری یا یک مامور یا ... چی گفته یا چکار کرده خیلی ملاک نیست. اصلا شاید یکی از فواید این تاپیک این باشه که آدمها بدونند قانون چیه و در صورتی که با موردی مواجه شدند که کسی داره رویه شخصی اعمال میکنه متذکر بشوند که از اصل قانون مطلعند.
عمر دو بایست در این روزگار
نازی جون اگر قبلا پرونده ای داشته باشین ، در این مورد که شاهدی هم نباشه کمک میکنه
ولی خوب کسی که میخواد بره پزشک قانونی حالا موقع دعوا هم یه زنگ بزنه به 110
میان و فقط صورت جلسه میکنن حرفهای طرفین رو همین ، بعد هم میرن ، ولی همون صورت جلسه شاهدی میشه بر گفته های زن
همینطور که لیلا جون گفتن اصلا حساب کتاب نداره ممکنه یه قاضی قبول کنه و یکی سخت تر قبول کنه ولی کلا وقتی ببینن زنه صورتش داغون شده همیجوری نمی گذرن و سخت میگیرن
اینجوریها هم نیست ، همسایه ها شهادت بدن خیلی قابل قبوله تو دادگاه ( قاضی هم یک انسانه بالاخره رو تصمیماتش اثر میگذاره ) یه چیزی رو خوب تشخیص میدن اونم صداقته ، میفهمن که مرد داره دروغ میگه
البته اگر مرده زیادی بازیگر نباشه و توصیه من به خانمها اینه که رو ی حرف زدنشون کار کنن ، نشون دادن ناراحتی خوبه ولی نباید جلوی قاضی گریه کنن چرا ، چون مانع حرف زدنشون میشه ، باید شمرده و با صدای رسا صحبت کنن و منتظر هم نشین قاضی بهتون وقت بده حرفهاتون رو بزنین
البته مراقب باشین صدا رو بلند نکنین و حالت جیغ حرف نزنین ، خیلی بی پروا نباشین میدونین چی میگم
که قاضی فکر نکنه اوه عجب زنی ( متاسفانه اینجوریه دیگه )
بنویسین ، حرفهاتون رو دائما بنویسین ، هم کمک میکنه بهتر صحبت کنین هم اونجا قاضی ازتون میخواد بنویسید
اونوقت راحتر و سریعتر منظور و نظرتون رو مینویسین و چیزی رو هم جا نمی اندازین و کاملا هم آماده هستین همه چیز رو با جزئیات به قاضی برسونید
( میدونید یکی از دلایلی که تو دادسرا میگن بنویسید و شفاهی قبول نمی کنند چون میدونن مردم ما از نظر انشاء و نوشتن ضعیف هستن)
هر چقدر هم شاهدی نباشه اگر قاضی متقاعدبشه ،خود قاضی یهو برمیگرده میگه تفسیر من از قانون اینه
دیگه مقام بالاتر از قاضی که نداریم
یه چیز دیگه
برید کلانتری محلتون ، خانمهایی در کلانتری کار میکنن که فکر کنم مددکار بهشون میگن ( البته اونها هم پلیس هستن) یعنی کارشون آشتی دادن خانواده هاس که حتی قاضی هم اول میفرست پیش اونها اگر صلح و اشتی امکانپذیر نشد اون خانمها برگه برای قاضی می نویسن
البته قاضی به اون برگه خیلی توجه نمی کنه بیشتر گزارش پلیس براش مهمه
ولی صحبت من اینه که با اون خانمها دوست بشین یعنی زندگی تون رو براشون تعریف کنید بگذارین در جریان کتک زدن همسرتون قرار بگیرن خود اونها میشن براتون شاهد (البته نه شاهدی که بیان برای شهادت تو روند کار کمکتون میکنن)
وقتی برین کلانتری اونها کمکتون میکنن برای پزشک قانونی و این حرفها وبه اصطلاح هواتون رو دارن
samisun

متاسفانه کاری نمی شه کرد. باید تا قبل از برطرف شدن جراحت مراجعه کرد.

هیچ مرجع قانونی به عنوان مرهم زخم های روحی وجود نداره .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام
بهتره شکایت کنید واز شکایتتون دست برندارید .
معمولا پزشک قانونی تشخیص میده.
تقاضای دیه ،طلاق ،سرپرستی فرزند به دلیل عدم سلامت روانی وخشونت مرد .همه ی اینا رو میتونید از دادگاه بخواید.
2810