2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
بچه ها من جا خوردم . چرا حذفش کردن .؟ بی معرفتا
تازه داشتیم جمعمون جمع می شد ولی اینا پاشوندنمون .
ولی خدا رو شکر مهیا جون به داد تاپیک از دست رفتمون رسید .

پرستو.....28........15/1/90........تهران........خانه دار...........پسر.......آقا محمد مهدی....دکتر مریم احمدی......بیمارستان حضرت زینب
سلام بچه ها. نمی دونم چرا امروز که عیده همش برای من اتفاقای بد می افته؟ امروز رفتم دکتر به خاطر تیر کشیدن دلم. گفت باید استراحت مطلق باشی. آخه شما بگید با یه بچه ۱.۵ سال چطور میتونم استراحت کنم؟ میترسم این بچه ام مثل بچه اولم ۷ ماهه بدنیا بیاد. برام دعا کنید. اینم از خبر بد بعدی که تاپیک قبلیمون پاک شده.
سلام بچه ها. نمی دونم چرا امروز که عیده همش برای من اتفاقای بد می افته؟ امروز رفتم دکتر به خاطر تیر کشیدن دلم. گفت باید استراحت مطلق باشی. آخه شما بگید با یه بچه ۱.۵ سال چطور میتونم استراحت کنم؟ میترسم این بچه ام مثل بچه اولم ۷ ماهه بدنیا بیاد. برام دعا کنید. اینم از خبر بد بعدی که تاپیک قبلیمون پاک شده.
سلام همتون نصفه شبی بیدارید؟
من همین امروز کلی صحبت کرده بودم . هی وای . فدای سرتون . همه تونو دوست دارم

مامان امیر کوچولو جون رحمت یا بچه ات حتما پایینه . به منم همینو گفتن . ولی خیلی سختته واقعا . غذا 2 وعده ای درست کن . کمربند بارداری بخر و برعکس استفاده کن . من اگه این کارو نمیکردم نی نیم تا حالا به دنیا اومده بود . چاره چیه باید مراعات کنی دیگه . چند هفتته؟
فصل آفتاب ملایم
سلام خانم گلی ، نمیخواد اسم خودتو بنویسی که مشکلی تو این فضای مجازی برات پیش نیاد. عزیزم امیر کوچولو وقتی به دنیا اومد تو دستگاه بود ؟ چند وقت ؟ کدوم بیمارستان ؟ چطوری بهش شیر دادی؟
فصل آفتاب ملایم
خوب الان شما باید مثل من دراز کش تایپ کنی . نباید نشسته باشی. نشستنت هم باید حالت لمیده داشته باشه . در غیر اینصورت با ایستادن فرقی نمیکنه . اینا رو دیشب ماما بهم گفت
فصل آفتاب ملایم
آفرین مامان امیر کوچولو منم با اینکه خیلی وقتا وجدان درد دارم میگم تنها وظیفم الان بارداریمه . تو هم سعی کن . امیر کوچولو رو هم روزا میتونی به خانواده خودت یا شوهرت بسپاری؟
فصل آفتاب ملایم
2810