2777
2789
سلام منم یه پسر شیطون دارم که دی 90 به دنیا اومده خوشحال میشم جز تاپیک شما باشم.
با کمترین هزینه زیبایی و انرژی مثبت را با شمع های الی به خانه خود ببرید.http://shameeli.blogfa.com http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=29191

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زهرا خوبی ؟پسرت خوبه ؟ خیلی دلم تنگ شده برا پستهای قدیمی و اون صمیمیت گذشته . حتی مارال هم که دیگه نیومد اینجا هنوز تو ذهنمه . بقیه دوستان . سمیه . غزاله . سارا .مهیا... همه خوبین؟
محیا من تو یه دونش موندم واقعا فوق العاده شیطون و پرتحرک به حرفمم گوش نمیده بیشتر وقتا بیرون که میریم کلافم میکنه تو چه میکنی با دوتا اونوقت !!! ولی نوبت مام میرسه منم باید یکی دوسال دیگه بیارم
سلام دوستان. زهرا جون هستی؟یه سوال مهم ازت دارم؟چشم پسرت چطوره؟الان بهتر شده؟شایان جدیدا چشم چپش رو کج میکنه نمیدونم عمدا اینکارو میکنه یا انحراف چشم پیدا کرده.میخواستم ببینم چطوری چشم پسرتو معاینه کردن که متوجه تنبلی شدن و آیا اجازه میده عینک بزنین براش؟شایان فوق العاده بچه بدقلقیه میدونم اگه ببرمش بینایی سنجی اجازه معاینه نمیده موندم چیکار کنم.تو رو خدا راهنماییم کن زهرا جون
سلام مامان شایان جون چقدر نگران دختر !! حقم داری ================== عزیزم من پسرم حتی یه بارم اجازه ی معاینه ی درست و حسابی رو نداد پونشم زیر اون دستگاهها نمیزاره تا دقیق معاینه شه هر دفعه که میریم مکافاتیه غیر از دفعه ی اول که تو مرکز بهداشت بود و با این دستگاها از راهه دور معاینه کردن و گفتن مشکل داره( اگه هنوز اونجا برا سنجش بینایی نبردی هرچه سریعتر ببر اگه سالم باشه بهت میگن ) دیگه متخصص با عدسی ای که از فاصله ی با چشمش میگیره متوجه میشه اونم در حالیکه محکم تو بغلم میگیرمش باور کن دفعه ی پیش که تنها بودم کتفم چنان درد گرفته بود از بس تقلا میکرد تو بغلم نمیدونم دکترا چی متوجه میشن از بچه ی تو اون حالت هفته ی پیش که بردم هنوز نمرش تغییری نکرده بود ایشالا که چیزی نیست ولی حتماببرش پیش چشم پزشک تا خیالت راحت شه احتمال داره یه چشمش ضعیف شده باشه و بخاطر تفاوت میزان دید انحراف بوجود اومده باشه ولی بازم میگم انشاالله که چیز مهمی نباشه
در مورد عینکم بگم سومین عینکشو یکی دو.ماه پیش گرفتیم که خداروشکر چون نشکن بوده نشکونده تا حالا چه عذابی کشیدیم تا عینکشو پذیرفت ایشالا کارت به اینجا نکشه یکیش و فردای روزی که خریدیم جفت دسته هاشوشکوند!!
وقتی میبینم مجبوره عینک بزاره یا وقتایی که میاد تو بغلم عینکش اذیت میکنه و میکشه کشتشو از سرش در میاره یا دراز میکشه تا ماشین بازی کنه سرشو که میزاره رو زمین دسته های عینک اذیتش میکنه خیلی دلم براش میسوزه دعا کنید خوب شه چشماش
زهرا جون ممنون.درکت میکنم بچه های تو سن بچه های ما همش دور خرابکارین عینک سالم نمیزارن که!من خواهرمم تنبلی چشم داشت سه ساله بود که عینکی شد اون موقع من شش ساله بودم و یادمه که چقدر پدر و مادرم اذیت شدن و خواهرم تا اول دبیرستان عینکی بود بعدش دیگه دکتر گفت لازم نیست عینک بزنه. ایشالا چشم پسر گلت زودتر خوب میشه.بعد تعطیلات حتما میبرمش بینایی سنجی.شایانم مرتب دور تلویزیون و لبتاب و موبایل و تبلت و اینها بود تازگی ها یه کم محدودش کردم براش ولی چه فایده.امان از دست این مردا به باباش میگفتم اینجوری میشه
بسر منم زیاد بای کامبیوتر بود ولی دکتر میگفت اینا اثراتش ثابت شده نیست بیشتر جنبه ی وراثت موثره بدرمم چشم راستش یه کم ضعیفه ولی عینکی نبود الان که سن اش بالا رفته گاهی میزنه نمیدونم بچم به کی رفته اینقدر ضعیف شده ... انشاالله که خوب میشه همتونو شیرینی مهمون میکنم