2777
2789
تینا جون دستت درد نکنه خیلی نازه آدم غش می کنه برای این تو دلیها هنوز نیامده اینقدر عزیزن وآی که بیان دنیا دیگه خوردنی می شن من که همش بوسش می کنم هر کی می گه پوستش خراب می شه بزار بشه.مممممممممممممممماچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام مامانیای گل

تینا جون ماههایی که گذاشتی خیلی خیلی جالب بود . ماه پری من و سونو با هم فرق داره ، بیچاره نی نیمو از سونوش به دنیا میارن . تو همه کارای خدا دخالت میکنن. من روز تخمک گذاریمم میدونم . تازگیها هم فهمیدم تو ماههای آخر سن جنین رو از دور سرش میگن . فسقل من کله گندس.

چرا همه قند گرفتن ؟؟؟؟؟؟ من قندونمونو گذاشتم پایین تخت زیر پام . ولی مراعات میکنم . آبمیوه های مصنوعی و نوشابه و بستنی و سیب زمینی سرخ کرده یا آب پزو مراعات کنید . خامه صبحانه هم نخورید . عسلهاتون ممکنه کمی ناخالص باشه . جاش خرما بخورید . پیاده روی نیم ساعته اگه میتونید داشته باشید .

پرستو جون فاطمه زهرا خوبه ؟ میفهمه یه نی نی داری میاری؟

آنیل جون خوشحالم اینجا رو پیدا کردی . سر کلاس اذیت نمیشی ؟ بین ساعتا دراز بکش برات خوبه .

زهراجون خوشحالم از اینکه سلامتی و حاج آقا میاد . عوضش داره آینده سازی میکنه برای خانوادش. تو خودت نریز . راجع به غصه هات حرف بزن و راحت گریه کن . نی نی بدقلق میشه ها . هم کوچیکیش، هم بلوغش.
تا کی میخوای اینطوری باشی سعی کن عادت کنی گلم .
منم که شوهرم پیشمه شبها میشه یه دفه ساعت 12 شب بیاد اگرم بیاد خیلی خودشو با زحمت بیدار نگهداره به یه ساعت نمیرسه . دیگه وقت حرف زدنی ، محبتی ، درد دلی ... نمیمونه .
چقدر عکس این نی نی ها نازن چه حالتای بامزه ای دارن مخصوصا تعجب کرده هاشون .

راستش حالم خوب نیست اگه حرف بزنم حالم بهم میخوره . بازم تو تاریکی ام . لب تابو گذاشتم کنار تخت دراز کشم . نور لپ تاب گاهی ادیتم میکنه . دلم برای اینجا تنگ میشه .

فاطیما جون فکر می کنم شوهرت از وقتی فهمیده دخملی داره یه نوع شوک روحی پیدا کرده . از بس شدت محبش بالاست نمیدونه ابرازش باید چه طوری باشه . می دونی چرا اینو می گم آخه اخلاق منم اینطوریه . حتی وقتی دلم برای یکی که خیلی تنگ شده ، میاد به شدت ازش دوری می کنم و خیلی چیزای عجیب غریب دیگه .
خنده داره ولی یه موقع ها پیش میاد دیگه . نی نی که به دنیا اومد و سرتون خلوت شد. اصلا نباید بگی شوهری که محلش نمیداد بچه رو ازش دور نگهدارم ، باید به بهانه های مختلف بدی دستشو فرصت بدی . بعد اون چیزی رو که دلت میخواد میبینی.
فاطیما جون شاید چیزی رو که میخوای و منتظری بهت تقدیم کنه ( محبت ) اون منتظره . شاید اونم داره در مورد تو اینطوری فکر میکنه . تو پش قدم بشو . دستشو بگیر بذار رو دلت . حتی پیش پسملی هم بد نیست . پسملی هم خوشحال میشه . چندبار امتحان کن . بذار جواب بده . اون الان خیلی مسایل هم بخاطر تو بهت نمیگه و فکر میکنه درستش اینه . مثل قدیما خودت بهتر میدونی چه طوری راه میافته .
شما که هم بارداری هم سرکار میری هم خونه داری می کنی . شاید جای خودشو این وسط پیدا نمیکنه .

دلمون برای مارال گل هم تنگ شده . برای مامان سوفی کوچولوی ناز. خاله مهیا و بقیه . انشالله هرجا هستند سلامت باشن . خوبی تعداد پایین اینه که آدم زود همه رو میشناسه .

خانمیا اگه آز قندتون و یه سونو سلامت جنین معمولی یا آز کلی ساده ازتون گرفتن یعنی همه کاراتونو انجام دادید و دکترا منتظر رسیدن و اومدن نی نی هستن. شما هم با دکترا منتظر خبرای خوب خوب باشید .
استرسها رو هم بذارید کنار. هرچند دو سه هفته ای دوباره ویار میاد سراغتون ولی دیگه کاری نمونده .
یه خورده هم تو ماه بالاتر نی نی هاتون دوست دارن جای بزرگتری داشته باشن این معده اذیت میشه ولی این موج مکزیکیهاش و ورزشای رزمیش خیلی لذت بخشه . همشو که نمیشه غصه بخوریم .

راستی نی نی هاتونم سرما رو با خودشون آوردن که

فصل آفتاب ملایم
زهرا جون چیزی نداری برای رفع اثر چشم خوردن . نمیشه از مارال جون بپرسی . من میدونم دعاهایی هست برای چشم نخوردن . ولی برای رفع اثرش نمیدونم .

فاطیما جون خوندم اولین اثر رفع زخم چشم خود آدمه . سعی کن با جوی که ایجاد میکنی و دعاهایی که بچه ها انشالله کمک کنن بدن ، این اثرات رو ایجاد کنی .

دخترا جیک و پوک زندگیتونو برای آشناها تعریف نکنید . من با اینکه از زندگی خصوصی کسی خبر داشتم میدیدم همه فقط خوبیها و پیشرفتشو می گن . بهش گفتم مردم که نمیدونن آدم تو زندگیش چه خبراست چرا اینقدر خوبیها رو همه جا جار میزنی چشم میخوری . اونم نه بد زندگیشو جایی گفت براش بد باشه نه خوبشو که چشم بخوره .
متعادل برای مردم و فامیل تعریف کنید
فصل آفتاب ملایم
فاطیما جون نبینم غصتو عزیزم منم شوهرم تا یک ماه پیش هیچ عکس العملی نسبت به نینیمون نداشت مخصوصا"از ماه رمضون که من استراحت مطلق شدم تا الان ازهم دوریم ولی وقتی با خودم بردمش سونو گرافی ودکتر بچه رو بهش نشون داد و صدای قلبشو براش گذاشت کلی عوض شد ولی بازم بااینحال هر وقت دخملی تکون میخوره میرم کنارش میشینم دستشو میزارم رو شکمم کلی خودمو ذوق مرگ میکنم تا یه کوچولو میخنده آره عزیزم ناراحت نباش بعضی از مردا نمیتونن احساساتشونو بروز بدن بعدها رو می بینم که به زور جایی میخوای بری نینی رو بهت بدن یکم ما بغل کنیم .
گلپونه جون خوبی عزیزم من واقعا نمیتونم تصور کنم نور اذیتت کنه تصویر متحرک اذیتت کنه و این جور خاص بودنت هر وقت یادم میفته دلم کلللللیییییییییی برات کباب میخاد!!

میدونم ذکر "لا حول ولا قوه الا بالله " تو رفع اثر چشم موثره حتی اگه گاهی احساس کردی که ممکنه چشم خودت تو یکی اثر کنه یا حس کردی که چشم کسه دیگه ای ممکنه رو شما اثر کنه این ذکر و بگین خیلی موثره . الان چیزی در مورد اینکه یه ذکری اثر چشم زخمو از بین ببره یادم نمییاد. احتمالا تو مفاتیح یا گنجهای معنوی نوشتن.

مامانای گل علاوه بر اون ذکری که زهرا جون گفت یادتون نره هیچ دعا و ذکری جای سوره های ناس و فلق رو نمیگیره هروز صبح که از خواب بیدار میشید بخونید از شر هر جن و انسی دورید من خیلی بهشون اعتقاد دارم هر آیه از این سوره ها یک موکل داره که ازتون محافطت میکنه اگه فکر میکنید جاهایی تو چشمید یه (وان یکاد) کوچولو تو جیبتون داشته باشید.
ناس و فلق یادتون نره همین الان بخونید و به نی نی هاتون فوت کنید.

دوستان گل این هفته 5 شنبه مورخ 5 ابان از ساعت 4 بعد از ظهر در خیابان ستارخان روبروی برق الستوم جنب بازار سنتی خیابان صحرایی خیابان دستبند غربی ( برای ادامه ادرس ایمیل بزنید و یا با شماره 09390386090 تماس بگیرید )

با مجموعه ای از لباس و کفش کودک با برندهای کارترز- مادرکر- اوش کوش- بی بی کلاب - دیزنی - و .... شو و حراج دارم .

نمونه ای از لباسها :

NadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image Hosting

شما میتوانید لباس های مارکدار تک سایز شده رو با قیمت استثنایی بخرید .
لباسها وسایل موجود در شو :

- کاپشن
- شلوار تک
- سویشرت و شلوار
- لباس خونه
-کفش
- بادی
- لباس مهمونی
- لباس زیر کودک و مادر
- اسباب بازی فکری
- ساق شلواری
- جوراب و جوراب شلواری
- لباسهای تابستانی حراج
- گل سر
- و ....

در ضمن یک عدد تاب برقی نیز موجود است .

قابل توجه دوستان تاپیک های قبلی حذف شده

اجناس جدید رسیده

سلام غزاله جون کجایی بابا کم پیدا شدی!؟
آره عزیزم همچنان اونجام . دیروز دلم برا خونمون تنگیده بود با آبجیم رفتیم خونمونو بعدازظهرو اونجا طی کردیم.

بچه ها دیشب رفتیم نمایشگاه فرهنگی قرآنی که تو بابل برپا شده بود. یه سیدیه لالایی 14 معصوم با کتابش گرفتم. چندتا سیدی هم برا برادر زادم گرفتیم که خیلی قشنگه .
گلناز.............25/12/89 .....یزد .......... خانه دار ............... دختر ........ ؟
گلپونه...30......5/1/90 ......تهران..........خانه دار ............آقامحمدحسن ....دکتر وزیری..بیمارستان حضرت زینب
شیرین...29......5/1/90......تهران.......... کارمند..............آقا شایان....... دکتر شادانلو.. بیمارستان تهران کلینیک
فاطمه...27......8/1/90........قم............خانه دار ...........عاطفه سادات .....دکتر عزتی....بیمارستان ولی عصر
مانیا.....28......9/1/90......تهران..........دبیر-استاد..........نورا خانم.....دکتر کاشانی زاذه....بیمارستان خاتم الانبیا
پرستو...28......15/1/90.....تهران..........خانه دار............آقا محمد مهدی...دکتر احمدی....بیمارستان حضرت زینب
سمیه...29.....15/1/90.....شاهرود.......خانه دار.............دختر.......دکترآل یاسین...بیمارستان بهمن یا شریعتی
تینا......31.....15/1/90......اصفهان........خانه دار.............دختر......دکتر خانجانی.....بیمارستان بهارستان
زهرا.....23..... 19/1/90 .....بابل...........خانه دار.............آقا سید محمد
سارا.....27 ....24/1/90......ساری..کارشناس ارشد کشاورزی..آقا سید مهدیار
مهیا.....24......29/1/90 ....تهران..........خانه دار .............آقا مانی .......دکتر آج وند....بیمارستان ?
فاطیما ...39.....6/2/90 .... تهران ........کارشناس امور اداری ..... دختر ......دکتر نبئی.. بیمارستان آتیه
غزاله....27.....10/2/90.....تهران-آستارا...خانه دار............سوفی خانم.....دکتر همتی...بیمارستان مهر
لی لی....29.....15/2/90.....تهران..........خانه دار...................?.....دکتر هاشمی...بیمارستان مادران

سلام صبح بخیرررررررر

درد معده خیلی اذیتم میکنه.....تازه پا درد و گرفتگی عضله هم اضافه شده به دردام.......کلا بارداری اینبارم خیلی خیلی سخت و اذیت کننده بود.....من برای پسرم اصلا نفهمیدم چی شد....همه چیز خیلی خوب و عادی پیش رفت
ولی این بار همش مریضم....همه جام درد میکنه....هی پیر شدیم دیگههههههههههههه
غزاله جون راست میگی!!!!!!!
آخی مگه اصفهان بودید شما؟؟؟
خداییش دکتر خانجانی یکی از بهترینای اصفهانه من خیلی قبولش دارم.....
منم پسرم و خواهرمو وخواهرزاده هامو تقریبا تمام بچههای فامیل مادری رو دکتر خانجانی دنیا آورده........
سلام غزاله جون کجایی دختر . نمیگی این مامانا یه عالمه احساس تو شکمشونه اگه دیر سر بزنی دل نگران میشن . چرا از سونو زمان نگرفتی شکلات و آبمیوه بخوری ؟ اگه دست و پای کوشول موشولوشم دیدی بازم کیف کردی دیگه ؟
خدا رو شکر که سلامتید .

مریم جونی سلام هم خودت هم پسمل گلت خوش اومدید . پسملی به سن سونوگرفی چند هفتشه ؟ شما هم آز و سونوهاتون تموم شده ؟
فصل آفتاب ملایم