سلام سلام مامانیای گل
تینا جون ماههایی که گذاشتی خیلی خیلی جالب بود . ماه پری من و سونو با هم فرق داره ، بیچاره نی نیمو از سونوش به دنیا میارن . تو همه کارای خدا دخالت میکنن. من روز تخمک گذاریمم میدونم . تازگیها هم فهمیدم تو ماههای آخر سن جنین رو از دور سرش میگن . فسقل من کله گندس.
چرا همه قند گرفتن ؟؟؟؟؟؟ من قندونمونو گذاشتم پایین تخت زیر پام . ولی مراعات میکنم . آبمیوه های مصنوعی و نوشابه و بستنی و سیب زمینی سرخ کرده یا آب پزو مراعات کنید . خامه صبحانه هم نخورید . عسلهاتون ممکنه کمی ناخالص باشه . جاش خرما بخورید . پیاده روی نیم ساعته اگه میتونید داشته باشید .
پرستو جون فاطمه زهرا خوبه ؟ میفهمه یه نی نی داری میاری؟
آنیل جون خوشحالم اینجا رو پیدا کردی . سر کلاس اذیت نمیشی ؟ بین ساعتا دراز بکش برات خوبه .
زهراجون خوشحالم از اینکه سلامتی و حاج آقا میاد . عوضش داره آینده سازی میکنه برای خانوادش. تو خودت نریز . راجع به غصه هات حرف بزن و راحت گریه کن . نی نی بدقلق میشه ها . هم کوچیکیش، هم بلوغش.
تا کی میخوای اینطوری باشی سعی کن عادت کنی گلم .
منم که شوهرم پیشمه شبها میشه یه دفه ساعت 12 شب بیاد اگرم بیاد خیلی خودشو با زحمت بیدار نگهداره به یه ساعت نمیرسه . دیگه وقت حرف زدنی ، محبتی ، درد دلی ... نمیمونه .
چقدر عکس این نی نی ها نازن چه حالتای بامزه ای دارن مخصوصا تعجب کرده هاشون .
راستش حالم خوب نیست اگه حرف بزنم حالم بهم میخوره . بازم تو تاریکی ام . لب تابو گذاشتم کنار تخت دراز کشم . نور لپ تاب گاهی ادیتم میکنه . دلم برای اینجا تنگ میشه .
فاطیما جون فکر می کنم شوهرت از وقتی فهمیده دخملی داره یه نوع شوک روحی پیدا کرده . از بس شدت محبش بالاست نمیدونه ابرازش باید چه طوری باشه . می دونی چرا اینو می گم آخه اخلاق منم اینطوریه . حتی وقتی دلم برای یکی که خیلی تنگ شده ، میاد به شدت ازش دوری می کنم و خیلی چیزای عجیب غریب دیگه .
خنده داره ولی یه موقع ها پیش میاد دیگه . نی نی که به دنیا اومد و سرتون خلوت شد. اصلا نباید بگی شوهری که محلش نمیداد بچه رو ازش دور نگهدارم ، باید به بهانه های مختلف بدی دستشو فرصت بدی . بعد اون چیزی رو که دلت میخواد میبینی.
فاطیما جون شاید چیزی رو که میخوای و منتظری بهت تقدیم کنه ( محبت ) اون منتظره . شاید اونم داره در مورد تو اینطوری فکر میکنه . تو پش قدم بشو . دستشو بگیر بذار رو دلت . حتی پیش پسملی هم بد نیست . پسملی هم خوشحال میشه . چندبار امتحان کن . بذار جواب بده . اون الان خیلی مسایل هم بخاطر تو بهت نمیگه و فکر میکنه درستش اینه . مثل قدیما خودت بهتر میدونی چه طوری راه میافته .
شما که هم بارداری هم سرکار میری هم خونه داری می کنی . شاید جای خودشو این وسط پیدا نمیکنه .
دلمون برای مارال گل هم تنگ شده . برای مامان سوفی کوچولوی ناز. خاله مهیا و بقیه . انشالله هرجا هستند سلامت باشن . خوبی تعداد پایین اینه که آدم زود همه رو میشناسه .
خانمیا اگه آز قندتون و یه سونو سلامت جنین معمولی یا آز کلی ساده ازتون گرفتن یعنی همه کاراتونو انجام دادید و دکترا منتظر رسیدن و اومدن نی نی هستن. شما هم با دکترا منتظر خبرای خوب خوب باشید .
استرسها رو هم بذارید کنار. هرچند دو سه هفته ای دوباره ویار میاد سراغتون ولی دیگه کاری نمونده .
یه خورده هم تو ماه بالاتر نی نی هاتون دوست دارن جای بزرگتری داشته باشن این معده اذیت میشه ولی این موج مکزیکیهاش و ورزشای رزمیش خیلی لذت بخشه . همشو که نمیشه غصه بخوریم .
راستی نی نی هاتونم سرما رو با خودشون آوردن که