2777
2789
عنوان

تنهایی بچه هایی که تک فرزندند در ایام کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 34 پست
چه تاپیک عجیبی .!!!با چه اعتمادی میخوای یه غریبه رو خونه ت راه بدی ؟  از کجا میدونی چه جور آدم ...

خدای من من گفتم میخوام به خونه م راه بدم؟ اول طرفمو میشناسم و بیرون میبینمشون صحبت میکنم بعد یه جلسه زیر نظر خودمون بازی میکنن. من بهترین دوستمو توی کلینیک موقعی که هر دو باردار بودیم پیدا کردم. 

خودم یه بچه دارم.همش از تنهاییش ناراحته کلافس.تو فکرم که یخ بچه همسنش بیاریم بزرگ کنم

منم خیلی به این موضوع فکر میکنم شده دغدغه شبانه روزیم. ولی خیلی از رعایت نکردن عدالت میترسم بعدشم یه تحقیقی کردم شرایطش خیلی سخته برای کسانی که خودشون یه بچه دارن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نگفتم  تحصیلکرده بودن کافیه. بعدشم شرطی نذاشتم فقط خودمو معرفی کردم. خیلی عجیبه لابد که همه ...

چرا ناراحت میشید دوستم من قصد ازار یا توهین ندارم که ...برای معرفی خودتون شما خیلی چیزها دارید که بگید اخه مدرک تحصیلی چیز با ارزشی نیست بانو 

اول از همه شما یه مادر مهربون و مسولیت پذیر هستید که نگران تموم لحظات خترش 

بعد همسری مقید و وفادار 

و....خیلی چیزای دیگه که من اینجور خودمو معرفی میکنم رفتار ادمها معرف ادمها هستن ❤با تاپیکتون  حس کردم مدرک تحصلیتون رو یه امتیاز و برتری خاص دیدید که به رخ کشیدید  

اشتباه برداشت کردم ببخشید ❤

2805