2777
2789
عنوان

تنهایی بچه هایی که تک فرزندند در ایام کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 34 پست
برای اینکه والدین متوجه بشن با یه زوج تحصیلکرده طرفن و از نگرانیشون کم بشه. چون خودم هم سطح سواد خان ...

سیکل روزی نیم ساعته

قبوله؟

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

چه تاپیک عجیبی .!!!با چه اعتمادی میخوای یه غریبه رو خونه ت راه بدی ؟ 

از کجا میدونی چه جور آدمایی هستن ؟

ذاتشون چیه ؟

اصلا تو این ایام کرونا ، مراعات کردن یا نه ؟

اونا هم متقابلاً همینطور 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای پرستار بگیر خب یا ببر خونه خانوادت🍓🍫

عزیزم برای نگهداری نگفتم پرستار داره .برای بازی اونم یکی دو ساعت در روز با یه بچه همسن و سال خودش اونم با حضور والدین گفتم.

برای اینکه والدین متوجه بشن با یه زوج تحصیلکرده طرفن و از نگرانیشون کم بشه. چون خودم هم سطح سواد خان ...

اگر شرایطش رو دارید میتونید یه دختر همسن دخترتون از پروشگاه به فرزندخوندگی بیارید.هم یه بچه رو خانواده دار میکنید هم دخترتون یه خواهروهمبازی همسن خودش داره

2805
چه تاپیک عجیبی .!!!با چه اعتمادی میخوای یه غریبه رو خونه ت راه بدی ؟  از کجا میدونی چه جور آدم ...

حالا موضوع تاپیک هیچ جوابهارو میخونم تعجب میکنم چقدر خاضر جوابی و گستاخی ادم میمونه واقعا بنده خدا یه سوال پرسید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حرفتون متین عزیزم جدا از صحبت شما و همسرتون

واقعا فقط مدرک تحصیلی داشتن معیار مناسبی برای انتخاب دوست و ...راه دادن به حریم خصوصی خودتون نیست 

یعنی اگه کسی فقط یه مدرک ارشد داشت برای شما کافیه برای سنجش تربیت و شخصیتشون؟؟؟  میخام ازتون اما من خودم باشم هیچوقت دوست ندارم بچم با کسی دوست بشه که با همیچین تفکری بزرگ بشه 

بهتره یکم رو تفکرمون کار کنیم دوستم ❤

عزیز فوق لیسانس  لطفا به هرکسی اعتمادنکن اونم توفضای مجازی اینو ازیک دیپلمه بپذیر

عزیزم فضای مجازی میتونه نقطه شروعی باشه برای آشنایی والدینی با مشکلات  مشابه. قرار نیست آدم بدون شناخت کار خاصی بکنه ولی بازم ممنون از نصیحتتون.

اگر شرایطش رو دارید میتونید یه دختر همسن دخترتون از پروشگاه به فرزندخوندگی بیارید.هم یه بچه رو خانوا ...

به این خیلی فکر کرده بودم ولی میترسم نتونم عدالت رو رعایت کنم یا دخترم بعدا بخواد این قضیه رو به روش بیاره و ناخواسته یه بچه بیگناه اذیت بشه.

عزیزم فضای مجازی میتونه نقطه شروعی باشه برای آشنایی والدینی با مشکلات  مشابه. قرار نیست آدم بدو ...

بله موافقم به شرطی که محدود باشه به همون فضا و به بیرون کشیده نشه

من بدبین نیستم اما توهمین فضای مجازی یه چیزایی شنیدم که گاهی شک میکنم که به خانواده خودم اطمینان دارم یانه...به هرحال موفق باشی عزیزم

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
به این خیلی فکر کرده بودم ولی میترسم نتونم عدالت رو رعایت کنم یا دخترم بعدا بخواد این قضیه رو به روش ...

چرا عدالت رعایت نشه.نگران نباش اون بچه هم بچت میشه عزیزت میشه ناخوداگاه رعایت میشه.بعدم تربیت اگردرست باشه که حتما هست دخترتون هیچ وقت خواهرشو ناراحت نمیکنه.بعدم از اول نباید پنهان کاری کرد بچه باید بدونه که شما دنیاش نیووردی ولی با دنیا عوضش نمیکنی و دوستش داری

حرفتون متین عزیزم جدا از صحبت شما و همسرتون  واقعا فقط مدرک تحصیلی داشتن معیار مناسبی برای انت ...

من نگفتم  تحصیلکرده بودن کافیه. بعدشم شرطی نذاشتم فقط خودمو معرفی کردم. خیلی عجیبه لابد که همه همینو میگن. شما خودتو چه جوری معرفی میکنین خانم محترم.

چرا عدالت رعایت نشه.نگران نباش اون بچه هم بچت میشه عزیزت میشه ناخوداگاه رعایت میشه.بعدم تربیت اگردرس ...

خودم یه بچه دارم.همش از تنهاییش ناراحته کلافس.تو فکرم که یخ بچه همسنش بیاریم بزرگ کنم

2810