2777
2789
برای سزارین فکر نکنم بشه ببندی چون بخیه نمیزاره و درد داره

وای اگر نبندیم ک همونجور بزرگ میمونه دکتر گفت از ۱۵روز بعداز زایمان میتونی ببندی اما من میترسم دیر بشه بعدم اصلا نگفت چ مارکی و چجوری آخه هزار مدل گن هست تو بازار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من سزارین نداشتم

ولی یه زخم جراحی عمیق روی شکمم بود

از همون روز اول بعد از عمل شکم بند پاکسمن خریدم

۶۰۰ قیمتش بود

راضی بودم بی نهایت

اصلا کل شکم و پهلو رو مدیریت میکرد موقع راه رفتن حتی موقع خواب 

چسبیه میتونی خودت شلش کنی یا محکم ببندی

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
وای اگر نبندیم ک همونجور بزرگ میمونه دکتر گفت از ۱۵روز بعداز زایمان میتونی ببندی اما من میترسم دیر ب ...

فکرنمیکنم ربطی داشته باشه واسه من بزرگ نشد افتادگی شکم پیدا میکنی که با ورزش ومرورزمان درست میشه

من بعد ازهشت ماه رفتم باشگاه دوباره تقریبا دوسال کشید افتادگی کامل رفع شه

اره سزارین بود اخه خیلی درد داره شکم چجوری میخوای ببندی

روغن های گرم بزن ولی میگن خوبه من دخترم ۴سالشه هنوز جای بخیر تیر میکشه گاهی وقتا

فکرنمیکنم ربطی داشته باشه واسه من بزرگ نشد افتادگی شکم پیدا میکنی که با ورزش ومرورزمان درست میشه

اما اگر گن ببندی خیلی بهتره من دیدم اینایی که گن میبندن شکمشون زیباتر از اونایی که نمیبندن میشه اصلا پوست خودشو جمع میکنه و صاف و صوف تر میشه من بارداری قبلیم طبیعی بود نبستم اصلا دکترم گفت نیازی نیست ببندی اما نه شکمم بزرگ بود نه افتادگی سر این یکم بزرگه

کی خریدی عزیزم قابل شست و شو هم هست؟

بله قابل شستشو

در واقع یه تیکه کش پهن هست که با چسب محکم میشه

اردیبهشت خریدم

بپرسید من نمیدونم برا بعد زایمان مناسبه یا نه

من شکمم ورم داشت

و دکتر گفت بعد عمل باید راه برم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
اره سزارین بود اخه خیلی درد داره شکم چجوری میخوای ببندیروغن های گرم بزن ولی میگن خوبه من دخترم ۴سالش ...

جدی تیر می‌کشه جای بخیه 😢من الان ک شکمم بیحسه نمیدونم چرا مال اثرات بیحسی از کمر ب پایینه نمیدونم جای بخیه هامم گاهی بیحسه

2810