2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351710 بازدید | 2171 پست
سلام عزیزم . من هر سال تست پاپ اسمیر میدم و منفی میشد .  من چهار سال پیش  متوجه شدم شوهرم ...

منم تست پاپ منفی بود اما  hpv 52 نشون دهد اونقدر سردرگمم که باورم نمیشه همش میگم آزمایشکاه اشتباه کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه دکتر رو نتونستم ببینم. منشی آزمایشم رو فرستاد داخل. باید وقت بگیرم 

نگين جان اصلا ذهنتو درگير اين نكن كه چرا تايپ اچ پي ويت تغيير كرده اين ميتونه خطاي آزمايشگاه باشه ، من خودم همون اول كه فهميدم اچ پي وي دارم دو تا آزمايشگاه به فاصله يك ماه آزمايش دادم يكي زده بود 16,53  يكي ديگه 16 ، 35  . اصلا به اين آزمايشگاه ها نميشه اعتماد كرد . مخصوصا در زمينه اچ پي وي ، و اينكه يكبار يه دكتري به من گفت اون وسيله اي كه نوع اچ پي وي باهاش مشخص ميشه انقدر گرونه كه اصلا تو ايران نميتونن تهيش كنن و روششون دستي هست ، حالا نميدونم منظورش چي بود . 

نگين جان اصلا ذهنتو درگير اين نكن كه چرا تايپ اچ پي ويت تغيير كرده اين ميتونه خطاي آزمايشگاه باشه ، ...

سلام عزیزدلم. آره واقعا. ولی بیشتر نگران پاپ و کولپوسکوپیم هستم. چون توی عکس کولپو تغییر داشتم .و جوابش هم زده ساعت ۱۱ high grade. حالا فعلا که بهم گفته ۶ ماه دیگه مجدد کولپو بشم

سلام عزیزدلم. آره واقعا. ولی بیشتر نگران پاپ و کولپوسکوپیم هستم. چون توی عکس کولپو تغییر داشتم .و جو ...

اميدوارم كه ٦ ماه ديگه پسرفت كنه و جوابت عالي بشه، استرس نداشته باش و به خودت برس ، به نظر من قرص لاكتوفم هم بخور چيز خاصي نيست پروبيوتيكه . ميتوني از دكتر زنان هم نظر بگيري ، من شنيدم پروبيوتيك تاثير خوبي روي اچ پي وي داره ، من خودم ميخورم اكثر موقع ها . فقط نبايد همزمان با آنتي بيوتيك استفاده شه .  

اميدوارم كه ٦ ماه ديگه پسرفت كنه و جوابت عالي بشه، استرس نداشته باش و به خودت برس ، به نظر من قرص لا ...

آره اتفاقا لاکتوفم رو برای عفونت میخورم. به نظر منم خیلی قرص خوبیه واسه خانم ها. مرسی عزیزم به امید خدا 🧡❤🧡

من نوع ۳۱ داشتم عملم کردم بعد یک سال و نیم تست دادم منفی شده بود دوستمم مدل ۴۵ داشت رو‌سین ۱ که اون ...

وای منم ۳۱ دارم ولی من فوری تا مبتلا شدم فهمیذم و پاور فیت میخورم و کولپو گردم منفی بود هیچی نبود منم به عمل کشیده میشم؟ ممکنه سین ۲ ۳ بشم به مرور؟

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
اره عزیزم چرا نمیشه مال منم همینطور بود😞

یعنی تست ویروست منفی بود پاپ اسمیرت نرمال بود کولپوسکوپیت بد؟

بعد علایمی هم داشتی ک دکتر کولپو کرد برات ؟ممنون میشم بگی 

وخدایی که بشدت کافیست
یعنی تست ویروست منفی بود پاپ اسمیرت نرمال بود کولپوسکوپیت بد؟ بعد علایمی هم داشتی ک دکتر کولپو کرد ...

اره عزیزم ویروس منفی  پاپ اسمی‌ر و کلوپوسکوپی غیر نرمال cin1البته فقط یکدفعه اول 

بعد دوبار دیگه تکرار کردم پاپ اسمیرم خوب بود

ولی دکتر یارندی ازم نمونه نمیگرفت چون پاپ اسمیرم نرمال بود

الانم دوسال هست چکاپ نرفتم

مهم‌ترین مشکل من خونریزی بعد از نزدیکه 

که دوتا دکتر گفتن دهاته رحمت شاید حساسه

اره عزیزم ویروس منفی  پاپ اسمی‌ر و کلوپوسکوپی غیر نرمال cin1البته فقط یکدفعه اول  بعد دوب ...

مطمنی دیگه cin1نیستی ؟بنظرم حتما پیگیری کن نباید خونریزی بعد نزدیکی داشته باشی 

شما سابقه درگیری با ویروس داشتی از قبل یافقط چکاپ شدی؟

چون دکترا تااون دوتا منفی هستند کلپو نمیکنن مگر علایم ظاهری چیزی تو معاینه ببینید یابیمار درگیر مثلا ضایعه باشه ازقبل 

شما نمونه ها تو کدوم آزمایشگاه می‌بری ؟

وخدایی که بشدت کافیست
مطمنی دیگه cin1نیستی ؟بنظرم حتما پیگیری کن نباید خونریزی بعد نزدیکی داشته باشی  شما سابقه درگی ...

نمیدونم والا دکتر یارندی نمونه نمیگرفت فقط کولپو نگاه میکرد ولی اصلا دو بار اچ پی وی دادم منفی بود آزمایشگاه دنا 

الان دو ساله آزمایش ندادم کرونا و اینا شد دیگه نرفتم الان خیلی میترسم برم پیشرفت کرده باشه 

البته چون دو بارربه فاصله دوسال پاپ اسمیر م و نرمال بود و اچ پی وی منفی خودش هم با دوربین نگاه میکرد میگفت کولپو عادیه یک کم خیالم راحت شد 

خودش بهم گفت احتمالا خونریزی برای حساس بودن دهاته رحمت هستش 

این رو دکتر وحیدی هم بهم گفته بود بخاطر همین خونریزی رفتم پیشش کولپو سکوتی اونم گفت دهاته رحمت حساسه 

از اول ازدواج هم همیشه خون میومد ولی کمتر میرفتیم دکتررمیگفتن زخمه حتی بیار هم فریز کردم

ولی الان استرس گرفتم میگم نکنه برم ببینم پیشرفت کرده دو سال هم هست نرفتم

مطمنی دیگه cin1نیستی ؟بنظرم حتما پیگیری کن نباید خونریزی بعد نزدیکی داشته باشی  شما سابقه درگی ...

من بخاطر خونریزی کولپو شدم تقریبا چهار بار ولی فقط یکبار نمونه گیری شد که cin1بود

نمیدونم والا دکتر یارندی نمونه نمیگرفت فقط کولپو نگاه میکرد ولی اصلا دو بار اچ پی وی دادم منفی بود آ ...

بنظر من حتما برید 

پیش دکتر وحیدی ک رفتید اون کولپو میکرد نمونه نمی‌گرفت ؟

آخه سین ممکنه خود بخود خوب بشه 

وخدایی که بشدت کافیست
2810