2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351710 بازدید | 2171 پست
سلام  من قبلا از اطلاعات دوستان در این سایت استفاده کردم و الان لازم دونستم که عضو بشم و تجربی ...

من هفته پیش پاپ دادم التهاب شدید همراه با تغییرات سلولی واکنشی تست اچ پی وی دادم چه قدر احتمال داره تستم منفی باشه ازشدت استرس خواب ندارم

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از طرفی اگر بخوام اون لایه اسیب دیده رو بر دارن بعد از بارداری احتمال سقط بالا میره و مجبورن که بدوز ...

والا ب منم گفتن جراحی ، ولی نگفتن احتمال سقط بالا میره ، من که هشت ماهه ازدواج کردم بچم ندارم ، ولی گفتم دهانه رحم یکم برمیداریم و تو قدرت باوری هم تاثیر نداره چون اون ربط ب تخمدان و اینا داره ولی گفتن هرموقع باردار شدی باید هفته پونزدهم بیای چکت کنیم که اگه دهانه رحمت کوتاه شد ، بدوزیم ، اگ بدوزی هم سقط نمیکنی اگه ندوزی سقط میکنی

سلام. نگران نباش . دوستم سین 3 بود پیش دکتر بهتاش عمل کرد خداروشکر خوب شد و بعد از 2 سال هم اچ پی وی ...

منم سین دو ام بهمم گفتن عمل بچه هم ندارم ، حالا نمیدونم عمل بکنم یا نه 

سلام به همه ،اين موضوعي كه در مورد  دكتر رضوان كاظمي اينجا مينويسم جهت اطلاع رساني به تمامي دوستانم هست،متاسفانه من چندوقت پيش به اين دكتر مراجعه كردم و عفونت داشتم ايشون بعد از اينكه عفونت من را به ظاهر درمان كرده بود به من گفت كه به اين دليل كه معلوم نيست اقايون قبلا چه كارايي انجام دادن بهتر هست شمام بخاطر همسرتان تست hpv بدين و بعد از اينكه تست كذايي hpv را با جواب مثبت به دست من دادن ، همه زندگيم رو بهم ريختن، هم زندگي من و هم زندگي همسرم رو،درصورتي كه ما اصلا هيچ راه انتقالي براي اين بيماري نداشتيم و با پيشنهاد همسرم به يك ازمايشگاه ديگه رفتيم و در فاصله ٢ هفته ٣ نوع تايپ hpv من كه در ازمايشگاه اين خانم به اصطلاح دكتر مثبت شده بود ،منفي شد،و وقتي جواب اين دو ازمايشم رو به يه دكتر ديگري نشان دادم كه بفهمم الان بايد دقيقا چيكار كنم،دكتر گفتند كه اين ٣ نوع تايپ hpv كه مثبت شده هيچ ارتباطي با هم ندارند و اصلا جواب اين ازمايش اولي كه دادم معقول نيست،واقعا متاسفم براي بيمارستان اتيه كه با اين همه اسم و رسم اين افراد رو به عنوان دكتر در كادر پزشكي خود دارند،من از اين دكتر نميگذرم واقعا و هرجايي بتونم به مردم اطلاع رساني ميكنم كه بلاهايي كه در اين مدت به سر من اومده ديگه به سري كسي نياد واقعا روزاي داركو سختي بود نزديك بود من جونمو از دست بدم فقط به اين دليل كه اين خانم و اون ازمايشگاه كلاهبردارش بتونن جيبشون رو پر كنند،من كه از اين خانم نميگذرم اميدوارم كه خدام ازش نگذره ، ميسپرمش فقط دست خدا

من هفته پیش پاپ دادم التهاب شدید همراه با تغییرات سلولی واکنشی تست اچ پی وی دادم چه قدر احتمال داره ...

منم التهاب شدید در نتیجه دادم بود که hpv ام مثبت شد ولی هر التهابی هم قطعا hpv نیست 

اگرم باشه اینقدرته ترسناک نیست ‌و اکثر افراد خودبه خود خوب میشن 

سلام عزیزم . نه دکتر گفت بزار ۶ ماه از عملت بگذره . تست که بدم حتما جوابشو میگم اینجا

آها آخه دیدم‌گفتی‌آخر این‌ماه باید آزمایش بدی فکردم‌همین‌پاپ‌منظورته ایشالا که از بدنمون‌رفته باشه منم دی باید آزمایش بدم

2810