2777
2789
عنوان

چی کار کنم بهتره

164 بازدید | 15 پست

عروسمون خیلی شخصیت پسرباز بی ادبی داشت دوران مجردیش.داداشم بردیم سه تایی بیرون روز اول سر هیچی به داداشم فحش بد داد جلوی من .وسط خیابون با صدای بلند .خلاصه بار دوم برادرم رفت ابمیوه بگیره عکس دوست پسر قبلیشو بهم نشون داد این خوشگلتره یا داداشت.کلا نفهمه.منم ناراحت شدم بهش پریدم خواعرش خیلی لاشیه پدرم خانوادشون دید خواست فرار کنه دیگه بالاخره عروسمون شد.ما هم خیلی احترامشو نگه داشتیم هیچی بهش نگفتیم همش احترام.ماه عسلم منو دعوت کرد روستای پدریش توی شمال .منم با خانوادم و داداشم سه روز رفتیم اونجا من وهمسرم حسابی خرج کردیم گوشت ومرغ و...اونام خرج کردن.بعد اون سه روز یکدغعه داداشم زنگ زد که چه طوری روت شد قبلا پشت سر خانمم لهم بگی فلانه و...من خشکم زد با خنده ردش کردم وفهمید این عقده ایه .ومیخواهد حال همه رو بگیره

از اونجا شروع شد چون من به داداشم نزدیک بودم هی داداشم زنگ میزد میگفت وام ازدواجتو میخوای چی کار کنی.سوهرت کحاست مریضه چرا سیگار میکشه.چقدر پس انداز کردیو....همسرم میشنید بعضی وقتا چی میگه میگفت چرا انقدر سوال میپرسه .زنش خیلی کنجکاو بود واسه زنش میپرسید از خونه زنگ میزد.خلاصه

یه بنده خدایی میشناسم چند سال پیش گفت دوس پسرم بهتره یا شوهر الانم ؟؟ الان میدونی چ شد با پسر عمو شوهرش دوس شده و ازشوهرش جدا شد .. کلا خیانت کرد ‌. نمیخام تهمت بزنم ولی خیلی مراقب باشید .. این ادمی ک خجالت نکشید و به خواهر شوهرش اینو گفت از هیچی خجالت نمیکشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم رفت بیمارستان پاشو جراحی کرده بودن متاسفانه خوب درمان نشده بود عفونت کرد منم دوماه درگیر بودم بعد اومد خونه داداشم میگفت بلافاصله بیاین خونه من .من واستون مهمونی گرفتم همسرم مریض بود نرفت.خلاصه بعد که خوب شد رفت اینا بهشون ب خورد خانمم پرش کرد که سوهر این داره بهمون بی احترامی میکنه

خلاصه از فضولی وچرت وپرتش تو زندگی من .هی سین جین داداشم چی داری چی نداری.زدو من همسرم دستش تنگ شد اینام فهمیدن داداشم یکدفعه کلید کرد بریم رستوران من نرفتم باز ناراحت شد.اخرس چند بار توی زمانهای مختلف پشت همسرم به خودم بد گفتم کع شستمش.چند بار ج سلامشو از پشت گوشی نداد من الکی گفتم سلام رسوند تا اخرش همسرم فهمید از پشت گوشی ج نمیده ومیگه نمیخوام ج بدم.منم شبتولدش نوشتم دوست داشتم بیام ولی با بی احترامی که به شوهرم کردی نمیتونم نوشت خ ممنون از تبریکت فدای سرم ناراحت سده منم نوشتم تو غلط کردی اینم تبریکت کت دعوامون شد

دقبقا.خیلی عوضیه.همه اموال داداشمم به نامش بقیشم بخون

چرا باید اموال داداشت بنامش باشه؟؟؟ میدونی بنام کی میزنن کسی که چندین سال ازدواج کردن و هیچ موردی ندیدن و بچه دارن از هم .. نه اینی ک از راه رسیده .. لابد مهریشم سنگینه اموالشم به نامش زده .. والا راست کفتن خرابا شانس دارن

خودم ۱۰ ساله درگیره شمالیا هستم ۷ ساله میخوام جدا بطم لحن بد فضولی تهمت کنکاش تو زندگی دیگران پشت سر هم میزنن غیبت ،روز اول مادرش اومد فحش بد به همساش داد خدایا منو بکش اصلا مودب نیستن خیلی فضولن درکت میکنن

اره بابا

نمیدونم چکار کنی واقعا .. داداشت خو دیگ نمیتونه بهش بگه تو با کاری ک کرده حالا ببین تو خونه بین خودشون زرت میگ بش جدا میشم گدا میشی فلان... واقعا من این مردا نمیفهمم چرا ایطورن .. ناگفته نمونه داداشمم همه چیش بنام زنش کرده .. زنشم ایطو بگم ازیناس ک بش اعتمادی نیس .. ناگفته نمونه من هیچ ارتباطی ندارم چون از اولش نخاستمش برا خانوادمون مایه ی شرمه

2810