2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
مرسی مانلی و‌هیوا ❤️❤️❤️اینجا صحبت کردم‌دیدم‌تنها‌نیستم‌اولش ترسیده بودم ...

نه عزیزم تنها نیستی همینطور که میبینی شایع هست . تازه ماها پایبند به یک رابطه بودیم این اتفاق افتاد ببین چقدر ریسکش زیاده و شیوع داره این ویروس . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سین ۳ سرطانه یا پیش سرطان نوع۳؟آخه تو‌گوگل‌سایت ۲ تا دکتر‌نوشته‌بود‌سلول‌سرطانی

تو الان تو اون مرحله هستی که زیاد سرچ میکنی و ترسیدی احتمالا . ولی به مرور آروم میشی

خانما کسی بوده ک با hpv18طبیعی زایمان کرده باشه

من زمان بارداری خیلی تحقیق کردم دکتر انکولوژم گفت میتونی طبیعی زایمان کنی ولی ریسک داره اما دکترهایی که برای زایمان تحت نظرشون بودم گفتن سزارین کن 

https://www.instagram.com/p/CfXKWDmrph7/?igshid=MDJmNzVkMjY=   حرفاش در مورد hpv خوبه

سلام نسترن جان من تمام اسلایدهاشو دیدم . متاسفانه ایشون بسیار جهت دار و غیر علمی صحبت کردن . بیشتر شبیه مشاور خانواده حرف می‌زد تا دکتر . حتی کرایو رو خوب تلفظ نکرد و اینکه کسی که اچ پی وی داره الزاما زگیل نمیزنه . من اصلا زگیل نداشتم ولی اچ پی وی مثبت و سین دو بودم ۱۶ و ۵۲ . جراحی کردم که سرطانی نشه  و جالب اینجاست که من پاپ اسمیرم نگاتیو بود. خیلی خیلی مراقب خودتون باشید و سلامتی خودتون رو پیگیری کنید . من از دکترم ممنونم که تشخیص دقیق داد برای من در صورتی که من چکاپ سال قبلم رو پیش یه فوق تخصص دیگه رفتم و مثل ایشون تشخیص بی اساس داد گفت سالمی خانوم در صورتی که سالم نبودم ‌ دکترهای اینچنینی با جون آدما بازی میکنن 

سلام نسترن جان من تمام اسلایدهاشو دیدم . متاسفانه ایشون بسیار جهت دار و غیر علمی صحبت کردن . بیشتر ش ...

مرسی از راهنماییت عزیزم راست میگی یکم غیر علمی حرف زده...من شنبه میرم پیش دکتر بهتاش شما دکترت کی بود؟امروز واکسن گارداسیل هم خریدم نمیدونم بزنم یا صبرکنم برم دکتر بعد...میگم شاید بگه مثلا کاش نمیزدی الان بعد عمل بهتره...

2810