2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری میشه فهمید؟آزمایش نداره؟

میتونی بری متخصص برات عکس برداری از قفسه سینه بنویسه اگه اشتباه نکنم . نمونه برداری هم میشه کرد برای غربالگری سلول های پیش سرطانی ولی تشخیصش توی گلو سخته. منم موندم چکار کنم با اینکه زائده ای نداره توی گلو د ودهنم همش میترسم توی گلوم تغییر سلولی داشته باشم . میگن از دور لوزه شروع میشه معمولا

میتونی بری متخصص برات عکس برداری از قفسه سینه بنویسه اگه اشتباه نکنم . نمونه برداری هم میشه کرد برای ...

یعنی مثل درگیری دهانه رحم برای گلو‌هم‌شایعه؟آخه دکتر چیزی نگفت بهم‌که چک‌کنم

یعنی تو‌ابن ۱۰ سال بدنم‌نتونسته ویروس‌رو‌دفع کنه؟یعنی دیگه دفع‌نمیشه؟

چرا عزیزم بدنمون میتونه دفعش کنه به شرطی که دنبال درمانش باشیم درمانش هم برای سین دو یا سه همین عمل لیپ یا کونیزیشن هست

برای سین یک خود بدن خود به خود ممکنه دفع کنه و حتی همین کلپوسکوپی خودش علاوه بر تشخیص سین یک رو درمان هم میکنه 

من الان یک سال بیشتره که ویروس رو دفع کردم

یعنی مثل درگیری دهانه رحم برای گلو‌هم‌شایعه؟آخه دکتر چیزی نگفت بهم‌که چک‌کنم

نه واقعا . دهانه رحم ریسکس خیلی خیلی بالاتره . اینم بگم که ریسک بعدی درگیری واژن و دهانه واژن و مقعد هست بعد مثانه و دهان و گلو که فکر نمی‌کنم خیلی نگران کننده باشه ولی دهانه رحم نیاز به پیگیری داره چون هم خیلی زود درگیر میشه مخصوصا با ۱۶ ۱۸ و چندتا تایپ های ریسک دیگه (تغییر سلولی میده) و متاسفانه اگر سرطانی بشه سینه ها و لگن و مثانه و همه جا رو درگیر میکنه ولی اگر زود متوجه بشیم مثل همین الان من، قابل کنترل هست و حتی خیلی از دوستان بعد از جراحی منفی شدن . 

2810