2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
عزیزم متاپلازی که شما دارین چیز بدی نیست نگران نباش فقط میخوان ببینن که این نتیجه ی روند عفونتی چیزی ...

ببخشید برا بچه تو خونه خطر نداشته تو این مدت سردیس بهداشتی یا حموم. میره یا تو خونه ب اون منتقل نمیشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شمانه لکه بینی داشتی نه hpvیعنی هیچ مشکلی نداشتیم ولی کلپوت بدشد؟چقدرعجیب آخه چطور ممکنه  ...

من اچ پی وی که نداشتم هیچ گونه لک بینی هم نداشتم فقط تو مایعنه دکتر بهم گفت التهاب داری گفت بهتر کلپو بشی منم قبول کردم حتی گفت شاید علت التهاب شاید یه عفنت قدیمی درمان نشد باشه حتی خانم دکتر امینی مقدم وقتی من رو دید جواب تست منو دید دقیقا گفت تست سالمه مشکلت چیه که گفتم کلپو مورد داشته دید گفت باید باز خوانی بشه که بازخوانی شد او نظر آزمایشگاه قبلی تایید ومن عمل لیپ انجام دادم دکترا همش به من میگفتن سابقه خانوادگی دارین که من نداشتم یعنی من اگه کلپو نمیکردم اصلا نمیفهمیدم در این وضعیتم

الانم که چهار ماه گذشته خانم دکتر گفت برام تست نوشت انجام دادم اما منتظر جواب نیستیم این هفته پیش رو کلپو میکنم 

در نمونه های که تو جراحی برداشته اطراف سالم بود امیدوارم بعد چکاپ مشکل خاصی نداشته باشم

من اچ پی وی که نداشتم هیچ گونه لک بینی هم نداشتم فقط تو مایعنه دکتر بهم گفت التهاب داری گفت بهتر کلپ ...

والا مشکل شما خیلی عجیبه اکثریت ک باین مرحله میرسن حتماhpvدارن 

بازم خدادوستون داشته که فهمیدیدزودوجلوشوگرفتیدایشالاک خوب شدید

بازم جوابتون روگرفتیداینجابنویسیدکه چیشد

وخدایی که بشدت کافیست

من که هفت ماه پیش تست دادم اچ پی وی ۴۵ و ۷۳ داشتم و پاپ اسمیرم التهاب نشون داد عفونم رو درمان کردم و یه دوره دو هفته ای قرص ضد التهاب دکترم بهم داد خوردم و یک ماه پیش که دوباره تست پاپ اسمیر دادم دیگه التهاب نشون نداد و خوب شدم  اما همچنان درگیر اچ پی وی هستم ۲۸ سالمه به نظرم اگه سقط نداشتین و سنتون بالا نیست در صورت مشاهده التهاب نیاز به کولپو نیست این دکترای وسواسی و پولکی سریع تا یه چیزی میشه میگن بخواب کولپو کنیم همون کولپو خودش عامل انتقال ویروس و باکتریه که  اونم تو کشور جهان سومی مثل ما که بدرستی بهداشت رعایت نمیشه شما اولین کاری که باید بکنید اینه که هرچی عفونت توی بدنتون هست درمان کنید شامل عفونت واژن- مجرای ادراری- کلیه - دندان و.... دوم اینکه تغذیه سالم و حاوی ویتامین پروتئین و انتی اکسیدان و...  مصرف کنید از دمنوش ها هم غافل نشید 

من که هفت ماه پیش تست دادم اچ پی وی ۴۵ و ۷۳ داشتم و پاپ اسمیرم التهاب نشون داد عفونم رو درمان کردم و ...

اتفاقا به نظرم کسایی که اچ پی وی دارن سریع باید کولپو بشن من خودم نوع ۳۱ دارم و پاپ اسمیرم مشکلی نداشت اما کولپو کردم و فهمیدم سین ۲ هستم که سریع عمل لیپ انجام دادم 

اگر کولپو نمیکردم اوضاع بدتر میشد و من نمیفهمیدم

سلام دوستان من تازه عضو شدم  من هم پارسال متوجه شدم ويروشhpv16  دارم با اينكه هيچ علائمي ...

یعنی حتی عفونتم نداشتی شما پس چجوری شک کردی به hpv 

الان دوباره آزمایش دادی ببینی دفع کردی یانه 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
درخواست دادم عزیزم م میشه قبول کنید 

سلام عزيزم متاپلازي اصلا چيز مهمي نيست و اينكه خودش بعد از چند وقت از بين ميره حتي يك درصد هم نگران نباش و خودتو درگيرش نكن ، فقط ديسپلازي هست كه خطر داره و بايد كنترل شه ، من خودم هم ديسپلازي داشتم هم متاپلازي متاپلازي از بين وقت ولي متاسفانه ناحيه ديگه كه ديسپلازي بود پيشرفت كرد و جراحي كردم ، اصلااااا نگران نباش التهابه و چيزي نيست كه بخواد به بچه و اينا سرايت كنه و اصلا جاي نگراني نداره 

2810