2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
آزمایش اول آزمایشگاه خسرو شاهی دادم البته دکتر زنان همینطور که گفتم تو مایعنه اول بهم گفت که التهاب ...

عزیزم شمانه لکه بینی داشتی نه hpvیعنی هیچ مشکلی نداشتیم ولی کلپوت بدشد؟چقدرعجیب آخه چطور ممکنه 

پس این تستایی که میدیم چیه همش الکیه 

شمابالاخرهhpvداری یانه من گیج شدم ؟

واینکه چطور دکتر سریع وقتی تومعابنه شمارودیدکلپوکرد 

آخه من ۱۲سالع توپاپ اسمیرم التهاب گزارش میشه تستhpvهم دادم منفیع 

دکترمیگه چون اون تست منفی هست کلپوسکوپی توصیه نمیشه واااالان باکامنت شماشک بدلم افتاد

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابتون کی حاضرمبشه؟؟بهتون درخواست دادم لطفاقبول کن

الان من از دوروبریام هرکسی رو که پرسیدم همه التهاب رو دارن 

نگران نباش اونجوری همه با hpv میداشتن ولی تست نشون نمیداد و دور از جون هنه از سرطان میمردن 

نوع نمونه برداری خیلی مهنه

الان من از دوروبریام هرکسی رو که پرسیدم همه التهاب رو دارن  نگران نباش اونجوری همه با hpv میدا ...

میدونید من یکساله بعد رابطه خون میدیدم ولک بینی بعد میرفتم دکتر دکتر دارو. میداد بهتر میشدم ولی باز بر می‌گشت بعد دوباره پاپ اسمیر دادم جوابش خوب بود التهاب متوسط نشون میداد ک دکتر برام کلپوسکوپیم کرد 

تست اچ پی وی هم دادین؟

دیروز تازه جواب نمونه پاتالوژی اومده که متاپلازی نشون داده و درخواست تست اچ پی وی داده تو جواب اگر میدونید براتون بفرستم جواب من اصفهانم پیش دکتر بهنام فر کولپو شدم 

دیروز تازه جواب نمونه پاتالوژی اومده که متاپلازی نشون داده و درخواست تست اچ پی وی داده تو جواب اگر م ...

عزیزم متاپلازی که شما دارین چیز بدی نیست نگران نباش فقط میخوان ببینن که این نتیجه ی روند عفونتی چیزی هست یا اچ پی وی دارین که اگه اچ پی وی تهاجمی باشه بیشتر تحت نظر باشی پس ارامش داشته باشین و نگران نباشین و بزارین بعد جوابتست ببینیم چی میشه ولی در نظر داشته باشین داشتن اچ پی وی هم خیلی نگران کننده نیست و با تحت نظر بودن هیچ مشکلی پیش نمیاد

2810