2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351581 بازدید | 2170 پست
تادلت بخاد هیچ کدوم به اچ پی وی شک نکردن منم نمیدونستم هی میگفتن عفونته 

الانو میگم هی نمیشه سر خود بگی عفونت مال اچ پی ویه که 

برو پیش یک پزشک انکولوژیست و تمام

هی غصه خوردن نداره

گفتم همین که فهمیدی و پیگیری کافیه 

آه و ناله نداره اونم واسه چیز به این سادگی

جمع و جور کن خودتو 

وگرنه وسواس فکری میگیری اینجوری ادامه بدی و باید روان پزشک دارو بهت بده مصرف کنی. 

تمام. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانو میگم هی نمیشه سر خود بگی عفونت مال اچ پی ویه که  برو پیش یک پزشک انکولوژیست و تمام هی غ ...

متاسفانه من الان دسترسی به دکتر درست حسابی ندارم تابعد رمضان 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
2805
ببین من باردارم آخرای اسفندمتوجه زگیل شدم ورفتم دکتر گفت فقط لیزر که اونم بعدزایمان بیا  حالاا ...

زگیل در مورد عمدتا کدهای ۶ و ۱۱ هست که اصلا خطرناک نیستن

اول اینکه شما الان بارداری کاملا ذهنت رو از این جریان رها کن و سعی کن ارامش داشته باشی

فک کن اصلا یه همچین موضوعی نیست تا بعد از زایمانت

بعد اینکه حتی در مورد کدهای پرخطر مثل ۱۶ و ۱۸ روند این بیماری خیلی کندِ و معمولا حداقل ۳ سال طول میکشه شما دو سال پیش پاپ دادی

و در مورد عفونت مقاوم دقیقا من هم این علائم رو داشتم که دکتر واسم کشت ترشحات دهانه ی رحم رسید همه نوع عفونتم منفی بود فقط اچ پی وی ام کد ۵۳ که یه کد میان خطر بود مثبت شد

رفتم کولپو و بیوپسی شدم و سین ۱ بو  دهانه ی رحمم دکتر گفت موردی نداره و باردار شم و من هم چند ماه بعد اون باردار شدم 

بعد از زایمان ام رفت معاینه پاپ دادم و تست اچ پی وی 

بدنم ویروس رو دفع کرده بود و منفی شدم کاملا و پاپ هم خوب بود که دکتر گفت نیازی به کولمو نیست دیگه 

حالا من یه کوچولو خلوتتر شم میرم پیش دکتر انکولوژی

شما هم کلا بیخیال شو بعد از زایمانت دو ماه بعد برو تست پاپ و اچ پی وی بده اگه کد پرخطر داشتی یه کولپو هم برو

زگیل در مورد عمدتا کدهای ۶ و ۱۱ هست که اصلا خطرناک نیستن اول اینکه شما الان بارداری کاملا ذهنت رو ا ...

همش حس سرطان داشتن رو دارم 

شما سین یک بودی عمل خاصی کردی دیگه پیشرفت واینا نکرد 

نمیدونی دقیقا چطوری مبتلا شدی چون من نه استخری رفتم ونه هیچ جایی که امکان ابتلا داشته باشم 

واینکه چه مدت عفونت واینات طول کشید منظورم اینه بعد چند وقت شک کردی به اچ پی وی 

زگیل در مورد عمدتا کدهای ۶ و ۱۱ هست که اصلا خطرناک نیستن اول اینکه شما الان بارداری کاملا ذهنت رو ا ...

اون نوع ۵۳ بازایمانت از بین رفت یعنی 

همش حس سرطان داشتن رو دارم  شما سین یک بودی عمل خاصی کردی دیگه پیشرفت واینا نکرد    ...

اگه سلامت بچت واست مهمه باید سعی کنی اروم باشی و با سرچهای بیخودی به استرس خودت دامن نزنی به این موضوع فکر نکنی تا زایمات کنی چون الان فایده ای نداره 

نه سین ۱ رو کار خاصی نمیکنن حتی سین ۲ رو هم تو خانمهای جوون کاری نمیکنن فقط چکاب میکنن هر ۶ ماه که پیشرفت نکنه واسه سین ۳ هم یه عمل ساده داره که تموم میشه میره

استرست طبیعیِ منم وقتی فهمیدم خیلی هول کردم ولی به مرور زمان که اگاهیت نیره بالا ارومتر میشی

نه نمیدونم از کجا گرفتم چون من نزدیک له ۱۰ سالهه متاهلم و شوهرمم به شدت مردِ درستیِ

اهمیتی هم نداره الان که آدم میدونه بیشتر مراقرت میکنه

خب تا اون موقع خون سردی خودتو حفظ کن زن باید قوی باشه  اونم موضوعی که نگرانی نداره حال دل و ...

ویشکا جون سلام

جواب کولپو اومد خداروشکر منفی بود و نرمال

ممنونم عزیزم همیشه شاد باشین 

ولی دکتر نوبت بهم نداد

نمیدونم باید چیکارکنم الان ،واکسن خریدم نمیدونم الان بزنم یا بزارم دکتر بگه

اون نوع ۵۳ بازایمانت از بین رفت یعنی 

نه به زایمان ربطی نداره اینا اکثرا به مرور زمان با حفظ خونسردی و تقویت ایمنی برطرف میشن فقط کدهای ۱۶ و ۱۸ طول میکشه که اونم در نهایت پاک میشه ولی باید مانیتور شه که اگه دیدن داره حاد میشه جلوگیری کنن

اینکه واسه من پاک شد خب زمان گذشت البته شاید زدن واکسن هم بی تاثیر نبود 

سه دوره واکسن داره که ایشالله بعد حاملگیت حتما بزن

نه به زایمان ربطی نداره اینا اکثرا به مرور زمان با حفظ خونسردی و تقویت ایمنی برطرف میشن فقط کدهای ۱۶ ...

حتما میزنم 

دعا کن برام هجوم حسای بد تواین دوران بارداری خیلی بده 

ویشکا جون سلام جواب کولپو اومد خداروشکر منفی بود و نرمال ممنونم عزیزم همیشه شاد باشین  ولی د ...

تبریک میگم بهت عزیزم 

منم دعا کن 

اگه سلامت بچت واست مهمه باید سعی کنی اروم باشی و با سرچهای بیخودی به استرس خودت دامن نزنی به این موض ...

دقیقا عین من شوهرم مرد درستیه 

اول میگفتم شاید بخاطر ضعف ایمنی باشه بعد گفتم کاش نوع ۱۱و۶باشه وبه رحمم نرسیده باشه بعدگفتم کاش نوعای پرخطرنباشه 

الان میگم کاش به سین نرسیده باشه 

2810