2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351574 بازدید | 2170 پست
اها یعنی کلا چون حامله هستی نمیتونی فریز کنی؟ 

نه تابعد بارداریم چون کل داروهاش عوارض داره 

توروخدا برام دعا کن

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تابعد بارداریم چون کل داروهاش عوارض داره  توروخدا برام دعا کن

عزیزم دارو نداره ک شاید فرق دارن باهم یسریا شاید دارو دارن ایشاالله ک هیچی نیس اصلا نترس امیدوار بچتم صحیح سالم بدنیا بیاد 

عزیزم دارو نداره ک شاید فرق دارن باهم یسریا شاید دارو دارن ایشاالله ک هیچی نیس اصلا نترس امیدوار بچت ...

نه داروهای تقویت سیستم ایمنی و لیزر و... خداکنه فقط دفع بشه از بدنم 

2805

سلام دوستان من قبل از عید تست پاپ اسمیر و hpv دادم که تست پاپ ام مشکلی نداشت ولیhpv31 مثب شد همش فکر میکنم آخه چرا من این و گرفتم خودم که فقط با همسرم رابطه داشتم همسرم میگه نداشته فکرم و بد مشغول کرده البته کلوپوسکوپی کردم گفت مشکلی نداری فقط اسفند از تو درگیر کن همش میگم نکنه همسرم رابطه ایی داشته کلا فکرم بهم  ریخته است

دوستان اصلا توي اين عمل نگران هيچ چيزي نباشيد خيلي سادست و بعدش اصلا هيچ دردي ندارين ، فقط اصلا بي حس نشيد چون من الان ٥ روزه از عملم ميگذره خيلي كارها هم كردم و خيلي رعايتها ولي سر درد و كمر درد امونمو بريده همش ميگم چه غلطي كردم از كمر بيحس شدم كاشكي بيهوش ميشدم براي من كه يه تجربه خيلي خيليييييييي بد شد

سلام به همگی

من نو ۳۱ دارم و جواب پاپ فقط التهاب کم بود اما کلپو رفتم cin1,2 شد 🥺

وقت عمل دارم ولی از بعد عملش میترسم ممکنه باز بمونه و دوباره نیاز به عمل شه ؟؟

شنیدم احتمالش ۱۰ درصده

همش فکرم مشغوله 

سلام به همگی

من نو ۳۱ دارم و جواب پاپ فقط التهاب کم بود اما کلپو رفتم cin1,2 شد 🥺

وقت عمل دارم ولی از بعد عملش میترسم ممکنه باز بمونه و دوباره نیاز به عمل شه ؟؟

شنیدم احتمالش ۱۰ درصده

همش فکرم مشغوله

من مازندرانم دکتر زینب نظری. برای من ۱۶بود. حالا ۲۵این ماه نوبت پاپ اسمیر دارم. انشالله که همه چی اک ...

عزیزم پاپ اسمیرتوانجام دادی 

2810