2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
من خودم با cin 3 باردار شدم یعنی وقتی فهمیدم ک باردار بود. و دکتر بهتاش گفت ک اگه سزارین بشی هیچ مشک ...

چه عملی انجام دادی 

چطوری شک کردی علایمت چی بود 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عملی انجام دادی  چطوری شک کردی علایمت چی بود

عمل کونیزاسیون. علائم خاصی نداشتم یه کم عفونت داشتم بخاطر اون رفتم دکتر ک پاپ دادم نرمال نبود و دیگه کلپو شدم تست دادم کcin3 بودم و hpv16

عمل کونیزاسیون. علائم خاصی نداشتم یه کم عفونت داشتم بخاطر اون رفتم دکتر ک پاپ دادم نرمال نبود و دیگه ...

الان حالت چطوره 

پیش کدوم دکتر عمل کردی؟ چه تایپی داشتی؟

من مازندرانم دکتر زینب نظری. برای من ۱۶بود. حالا ۲۵این ماه نوبت پاپ اسمیر دارم. انشالله که همه چی اکی باشه میخوام بعد واکسن کرونا بارداربشم

خیلی حالم بده واسم دعا کن حداقل به سین نرسم  حس بدی دارم باکسی نمیتونم راجبش حرف بزنم  خ ...

سلام عزیزم سین چیه؟ من دارم میمیرم از ترس میشه حرف بزنی باهام من 3روز پیش 3تا زگیل ریز دور واژنم بود فریز کردم. خیلی ریز بود ولی نفهمیدم نوع چندم دکتر زنان رفتم

سلام عزیزم سین چیه؟ من دارم میمیرم از ترس میشه حرف بزنی باهام من 3روز پیش 3تا زگیل ریز دور واژنم بود ...

برو تست اچ پی وی بده مث پاپ اسمیره 

ببینی نوع چنده 

بعدشم احتمالا کلپوسکوپی بشی ببینی به رحمت زده یانه انشالله که نزده چون زود فهمیدی

اخه من دخول نداشتم برای همین برام تست ننوشت

پس چجوری گرفتی 

سعی کن تقویت کنی سبستم ایمنیتو 

الان دوشیزه ای یا ازدواج کردی 

بیرون بدنم زده فقط تماس پوستی داشتم با نامزدم.. و اینک دکتر میگه شایدم از اپیلاسیون

منم بیرونه 

دکتر من که گفت این ایختر واپیلاسیون احتمالش یک درصده 

نود درصد رابطه س حالا منم نه خودم رابطه نامشروع داشتم نه همسرم 

به دکترت بگو قرصای تقویت سیستم ایمنی برات بنویسه استرسو ازخودت دور کن چک کن ببین دوباره نزنی خدای نکرده بدنتم قوی کن تا دفعش کنی 

شما داخل اصلا نداشتی؟ بعد اینک چند مدت درگیر بودی الان اوکی هستی؟؟؟ 

داخل رو چون نزدیکی نداشتم فعلا نزدم شایدم زدم من الان باردارم اواخر اسفند متوجه شدم که زدم 

فعلا که هیچی دارم باهاشون سرمیکنم تابعد زایمانم ببینم چه بلایی سرم اومده 

2810