2777
2789

منو دوس پسرم ۴ساله دوستیم و خیلی همه جوووره مایه و مرام و معرفت گذاشتیم برای هم 

دیشب بعد سال ها اومدن خاستکاریم اون تبریزع و من تهران 

مهریه رو از اولش مخالف بود چون داداشات خودش جدا شدن 

گفته بودیم بین خودمون ۱۱۴ تا سکه من صدتاشو میبخشم چهار ده تا بمونه قبول کردیم اینو حرف زده بودیم 

پسره ام خونه نداره کار معمولی داره خونه نمیتونه بخره ماشینشم پرایده عروسی ام نمیتونه بگیره 

من حیلی دوسش دارم ولی دیشب باباش میگف رسم ما ۱۴ تاست ک آخرش شد ۶۰تا 

بعد بابام داشت میگفت من رو دخترم حساسم و اینا یهو مادر پسره ساکتتت بود واقعا صداش و نشنیده بودم یهو با حالت بدی گفت چقد تعریف میکنی دخترا التماس پسر منو میکنن تبریزی ها تز هرجایی دختر نمیگیرن وای خیلییییییییی ناراحت شدم ازش چون میدونه پسرشو دوس دارم اینکار و کرد .

بعدم زمان بابای من شیربها بوده نصف جاهاز بابای من داده 

راجب جهاز حرف شد بابام گفت چوب و یخچال و لباس شویی و تلویزیون با پسره بقیش با دختر ..الان پسره ب من میگ هم مهریه زیاده هم میگن تبریز رسمه کل جاهاز و دختر باید بده ..((البته خانوادش کفتن ))

من با تبریز کاری ندارم هر رسمی داره برا خودش داره 

سه تیک از نظر من برقی ها با پسره تو با رسم من باید بری جلو نه من ب رسم تو 

پیام هاتون و میخونم دونه دونه نظر بدین بهم

فقط و فقط آژیر قرمزه که به صدا دراومده و بعد نظر میخوای برای ادامه؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا عاقبتت رو بخیر کنه

عاشقیه دیگ

ولی 

حالا ک اون سر عاشقی حاضر نیس ۱۱۴ مهر کنه

حواست باشه حق و حقوق رو ازش بگیری

تحصیل کار طلاق یا چمیدونم تنصیف اموال

اگر مهریه کم قراره باشه

خب اوکیه

عوضش حق و حقوق بده

ازدواج بین تبریزی و فارس رو پیشنهاد نمیدم..... 

قشنگ اژیر خطریه برا خودش...

مگر پسره بیاد تهرانی جایی زندگی کنه دور از خانواده کلا

بازم ولی داستان خواهید داشت

رسم هر دو طرف باید تلفیق بشه. حق با شماست کاملا. شما کار ت سختههه که با ترک میخوای مزدوج بشی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
با هم فرهنگ و هم زبان خودتون ازدواج کنین...تفاوت فرهنگی میتونه پدر زندگیتون دربیاره..

والا.اخرش کارشون به جدایی نرسه صلوات.‌پسره هیچی نداره مادره قمپوز در میکنه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ما تبریزی ایم جهاز کامل میدیمیجیز میگم آویز گوشت کن خودتو بدبخت نکن این ازدواج جز بدبختی چیزی برات ن ...

حق

2810