دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من که جز ۱۶ چیز دیگه نداشتم و زگیل بود. فک کنم از اولین زگیلی که دیدم ۳سال بعد cin3 شدم
اونموقع که زگیل زدی نمیدونی به cin رسیده بود یانه ؟ منظورم اینه من سه ساله عفونت دارم ولی یه ماهه زگیل زدم امکانش هست الان به رحمم نزده باشه یا زده و به cin هم رسیدم
ببخشیدمیدونم اذیتت میکنم باسوالام
میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
میگم اینکه من دوبار بااولین اقدام باردار شدم بنظرت نشونه خوبیه یا ربطی نداره
اینکه ربطی نداره ولی نگران نباش تا مرداد اتفاقی نمی افته . ولی اصلا بعدشم cin3 بشه بازم انقد جراحیش راحته ک یه روزه آدم سرپا میشه انقد آسونه. بازم نگرانی نداره و زود حل میشه به فکر نی نی باش اینا همه چاره داره .
اینکه ربطی نداره ولی نگران نباش تا مرداد اتفاقی نمی افته . ولی اصلا بعدشم cin3 بشه بازم انقد جراحیش ...
اونموقع که زگیل زدی نمیدونی به cin رسیده بود یانه ؟ منظورم اینه من سه ساله عفونت دارم ولی یه ماهه زگیل زدم امکانش هست الان به رحمم نزده باشه یا زده و به cin هم رسیدم
ببخشیدمیدونم اذیتت میکنم باسوالام
میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش