2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که جز ۱۶ چیز دیگه نداشتم و زگیل بود. فک کنم از اولین زگیلی که دیدم ۳سال بعد cin3 شدم

آها 

خداکنه واسه من حداقل به رحمم نزده باشه من الان باردارم نیمه ی مرداد زایمان میکنم خداکنه تااونموقع cin3نشده باشه 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
من که جز ۱۶ چیز دیگه نداشتم و زگیل بود. فک کنم از اولین زگیلی که دیدم ۳سال بعد cin3 شدم

اونموقع که زگیل زدی نمیدونی به cin رسیده بود یانه ؟ منظورم اینه من سه ساله عفونت دارم ولی یه ماهه زگیل زدم امکانش هست الان به رحمم نزده باشه یا زده و به cin هم رسیدم 

ببخشیدمیدونم اذیتت میکنم باسوالام 

میگم اینکه من دوبار بااولین اقدام باردار شدم بنظرت نشونه خوبیه یا ربطی نداره 

میگم اینکه من دوبار بااولین اقدام باردار شدم بنظرت نشونه خوبیه یا ربطی نداره 

اینکه ربطی نداره ولی نگران نباش تا مرداد اتفاقی نمی افته . ولی اصلا بعدشم cin3 بشه بازم انقد جراحیش راحته ک یه روزه آدم سرپا میشه انقد آسونه. بازم نگرانی نداره و زود حل میشه به فکر نی نی باش اینا همه چاره داره . 

اینکه ربطی نداره ولی نگران نباش تا مرداد اتفاقی نمی افته . ولی اصلا بعدشم cin3 بشه بازم انقد جراحیش ...

اونموقع که زگیل زدی نمیدونی به cin رسیده بود یانه ؟ منظورم اینه من سه ساله عفونت دارم ولی یه ماهه زگیل زدم امکانش هست الان به رحمم نزده باشه یا زده و به cin هم رسیدم 

ببخشیدمیدونم اذیتت میکنم باسوالام

اونموقع که زگیل زدی نمیدونی به cin رسیده بود یانه ؟ منظورم اینه من سه ساله عفونت دارم ولی یه ماهه زگ ...

نمیدونم من اولا چون نمیدونستم راجبش پیگیر نبودم پاپ اسمیرامم دوسال اول بعد زگیل نرمال بودن

نمیدونم من اولا چون نمیدونستم راجبش پیگیر نبودم پاپ اسمیرامم دوسال اول بعد زگیل نرمال بودن

خیلی حالم بده واسم دعا کن حداقل به سین نرسم 

حس بدی دارم باکسی نمیتونم راجبش حرف بزنم 

خیلی زور داره بهم چون من وشوهرم خیلی تواین موارد رعایت میکنیم زندگی جنسیمون سالم بوده  نمیدونم از کجا گرفتمش

خیلی سخت خیلی  اتفاقای سخت پشت سر هم  تازه از جریان از دست دادنِ بچم نگذشته این شد

عزیزم ببخشید مزاحمت میشم بخدا دست خودم نیست 

میگم شماچندوقت عفونت داشتی ؟؟ منظورم اینه یکماه یکسال

اول بدلیلعفونت و خارش رفتم دکتر ک پاپ انجام داد و ب اصرار خودم hpv ک جواب پاپ منفی ولی hpv مثبت شد ...

چندوقت درگیر عفونت بودی 

علایم عفونتت چی بود 

عزیزم ببخشید مزاحمت میشم بخدا دست خودم نیست  میگم شماچندوقت عفونت داشتی ؟؟ منظورم اینه یکماه ی ...

نه خواعش میکنم دو سه سالی بودش شایدم بیشتر خیلی یادم‌نیست راستش رو بخوای

ولی انقدر خودت رو اذیت نکن موبایلت رو خاموش کن و استراحت کن انقدر اون طفل معصوم توی شکمت رو در معرضِ امواح موبایل و استرس قرار نده گناه داره 

خودتم گناه داری باور کن هیچیت نیست

نه خواعش میکنم دو سه سالی بودش شایدم بیشتر خیلی یادم‌نیست راستش رو بخوای ولی انقدر خودت رو اذیت نکن ...

منم سه سال ونیمه عفونت دارم 

بیشتر ازاین میترسم نوعای پرخطرش باشه و به سین ۳رسیده باشه 

ایشالله که اینطور نیست وقتی الانم نمیتونی کاری کنی فقط باید به بدنت آرامش بدی  مطمین باش تو سا ...

ممنونم ازاینکه جوابمو میدین 

بیشترازاین زورم میگیره هیچ جای مشکوکی نرفتم ورابطه هم نداشتیم خودم وهمسرم 

واسم دعا کن 

2810