2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
خب تا اون موقع خون سردی خودتو حفظ کن زن باید قوی باشه  اونم موضوعی که نگرانی نداره حال دل و ...

ممنونم که بهم دلگرمی میدی 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویشکا جون سلام جواب کولپو اومد خداروشکر منفی بود و نرمال ممنونم عزیزم همیشه شاد باشین  ولی د ...

هورااااا🥂

گفتم منفیه ها😍😍😍🎊

واکسنو بزن دیگه چرا نزنی؟ 

تو یخچال نگه دار با فاصله مشخص بزن 

میدونی که فاصله هاشو

سه تاشو گرفتی؟ 

ممنونم که بهم دلگرمی میدی 

سال دیگه این موقع میگی افسوس که شاد نبودم و حرص خوردم ببین ورزش کن روزی نیم ساعت برقص باموزیک شاد ببین چه معجزه ای میکنه 💃💃💃

توام شاد باش گل دختر 💃🕺🎊👯🍾🥂🎵🎶😁😁😍😍

سال دیگه این موقع میگی افسوس که شاد نبودم و حرص خوردم ببین ورزش کن روزی نیم ساعت برقص باموزیک شاد بب ...

نمیدونم واقعا تخریب روحیم کردشدید الان فقط از ترس سین ۳ شبا هی گریه میکنم 

نه به زایمان ربطی نداره اینا اکثرا به مرور زمان با حفظ خونسردی و تقویت ایمنی برطرف میشن فقط کدهای ۱۶ ...

راستی واکسنم زدی 

سال دیگه این موقع میگی افسوس که شاد نبودم و حرص خوردم ببین ورزش کن روزی نیم ساعت برقص باموزیک شاد بب ...

ویشکا گفتم که من الان حدود سه سال ونیمه که عفونت دارم حالا من خوشبینانه فک کردم باتوجه به زگیلام گفتم نوع ۶و۱۱ باشن امکانش هست تواین سه سال به دهانه رحمم نرسیده باشه یاحداقل سین ۱ باشم  

یاامکانش هست پیشرفتم کرده باشه وای چقدر بده این بیماری 

خیلی سخت خیلی  اتفاقای سخت پشت سر هم  تازه از جریان از دست دادنِ بچم نگذشته این شد

عزیزم 

نمیدونم حکمت این کار خدا چیه ولی انشالله واسه همه مون خیرباشه

خیلی سخت خیلی  اتفاقای سخت پشت سر هم  تازه از جریان از دست دادنِ بچم نگذشته این شد

چندوقت درگیر عفونت بودی یاد نمیاد ؟؟ 

2810