2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
یعنی اونا هم کارشون به عمل کشیدکه ۱۶ یا ۱۸ نبودن؟

اره بعضيا بودن ولي ببين نترس ، اين نوع كه تو داري خطرش زياد نيست ، برو كلپوسكپي كن دكتر همونجا نظرشو بهت ميگه انشاالله كه چيزي نيست واستون ، واس منم دعا كن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

V 16 شایعترین عامل (حدود 50%) کارسینوم سلولهای پوششی سرویکس[5] و HPV18 شایعترین عامل (حدود 55%) آدنوکارسینوم سرویکس[6] هستند. HPV 16 با شیوع 32% و HPV 45 با شیوع 10% در رتبه های بعدی عوامل ایجاد آدنوکارسینوم سرویکس هستند. در 30-5 % موارد عفونت با چندین ژنوتیپ HPV مشاهده می شود.

ریسک ابتلا به CIN3 طی سه سال در ژنوتیپ های مختلف HPV متغییر بوده و به شرح زیر است:

- HPV 16: امکان ابتلا 1 به 4

- HPV 18: امکان ابتلا 1 به 9

- Other HR (High Risk) HPV Genotypes: امکان ابتلا 1 به 19

اکثرعفونت های HPV به سرعت توسط سیستم ایمنی بدن پاک شده و به کانسر سرویکس تبدیل نمی شوند. پروسه تبدیل سلولهای نرمال سرویکس به سلولهای سرطانی بسیار طولانی بوده و کانسر سرویکس معمولاً در عفونت های پایدار HPV[7] (که عموماً بیش از یک دهه و یا بیشتر طول کشیده) دیده می شود.

مدت زمان پاکسازی HPV های پرخطر از بدن، بدون انجام هرگونه درمان خاص بصورت زیر است:

- طی 8 ماه در 70% موارد پاک می شود.

- طی 12 ماه در 80% موارد پاک می شود.

- طی 18 ماه در 90% موارد پاک می شود.

من الان ۱سوال واسپ پیش اومده تو پیج آزمایشگاه نیلو که ۱آزمایشگاه معتبره زده...نتیجه آزمایش زمانی درسته که برای شما مثلا تو آزمایش میزنه مثبت یعنی مثبت از لحاظ ویروس ۱۶ و ۱۸ ویا مثبت از لحاظ سایر ویروس های پر خطر.ولی گفته اگه غیر از نوع ۱۶ یا ۱۸ بیاد نوع دیگه ویروسای پر خطر مشخص کنه یعنی اون آزمایش معتبر نیست و طبق fda آمریکا نیست.الان گیج شدم من

من الان ۱سوال واسپ پیش اومده تو پیج آزمایشگاه نیلو که ۱آزمایشگاه معتبره زده...نتیجه آزمایش زمانی درس ...

عزيزم داري خودتو گيج ميكني بنظرم 😁 بابا نهايتش ٦٨ رو داري يه نوعه اونم خيلي پرخطر نيست نترس ارامش داشته باش، گفتن بايد بري كلپو؟

من الان اومدم تو مطب نشستم به جای اینکه بهم آرامش بده منشی.میگه پارسال ۱کیو داشتیم تایپ ۱۶ مجبور شد رحمشو در بیاره...خواستم هرچی از دهنم در میاد بهش بگم.بگم من دارم سکته میکنم شما چی داری میگی

عملش چجوره بعد اینکه ممکنه پاپ نرمال باشه ولیcon 2یاcin3 کولپو یاشه.؟؟ استرس دارم پارسال هم پاپ اس ...

ممکنه تو‌یکسال تغییر کنه ولی خیلی بعید ه سریع بشه سین ۳ ، تایپ ۶۸ ضعیفه خیلی 

نگران نباش 

خیلی مهم نیست 

فقط کنترل کن

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
2810