2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست

این ویروس hpv  چیه اخه . دوستم مریض شده با این ویروس دکتر براش کلی تست و آزمایش نوشته و این بنده خدام استرس داره . متخصص زنان برای درمان hpv بهش الان دارو داده بعد می خواد لیزر درمانی رو شروع کنه منتظر جواب آزمایش هاست

http://drsamami.ir/زگیل-تناسلی/

سلام به همگی.دکتر محمدرضاجعفری برای یکی از دوستان از روش لیزر وپلکسر  برای درمان زگیل تناسلی پیشرفته انجام دادن وعود نکرده خیلی دقیق انجام میدن.راضین از ایشون وروش درمانشون آدرس مطب جردن ، کوچه قبادیان شرقی ساختمان پزشکان ۵ واحد۱۸ شماره مطب:۸۸۱۹۶۵۵۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من رفتم پیش بهتاش امروز ، گفت اصن جواب ازمایشات غیر قابل قبوله ولی گفت چون زدن سین۱/۲ ای ...

سلام عزیزم بهترین کاررو کردین که رفتین پیش دکتر بهتاش

بعد اینکه حواستون باشه که جواب پاتوبیولوژی رو یا فقط ببرید دنا یا نیلو البته من چون دوتاش رو هم رفتم به نظرم کار دنا خیلی بهتر از نیلو بود چون نیلو کدهای میان خطر یا کم خطررو اصلاگزارش نمیکنه واین آدم رو به اشتباه میندازه ولی کار دنا خیلی دقیقترِ

بعد اینکه واکسن رو خود دکتر بهتاش بهتون داد؟

همون گارداسیل؟

گفت که هر سه مرحلرو بزنید؟

سلام ب همه 

خانوما من ۱۰ روز پیش ازمایش پاپ اسمیر دادم دیروز گرفتم و ب دکتر نشون دادم hsil مثبت و دکتر منو معرفی کرد ب انکولوژیست زنان 

از دیروز حالم خیلی بده 

من برای اقدام بارداری رفته بودم ازمایش اخه بعد از شش سال همسرم راضی شد بچه دارشیم و کلی از این بابت خوشحال بودم ولی از دیروز یخ کردم کارم گریه شده دارم میمیرم از استرس 

من امروز ب هر زوری بود از خانم دکتر بهتاش وقت گرفتم برای ۹ روز دیگه وقت داد 

که منشی گفت باید کولپوسکوپی بشی با همراه بیا و ی قرص ضد درد هم بخور 

خیلی میترسم تو رو خدا برام دعا کنید 

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana
نه بعد از عمل ديگه cin 3 نزد اون تيكه از دهانه رحم كه درگير هستش رو ورداشتن و هي ميريم پاپ و كولپ ...

سلام ببخشید من cin1 بودم و hpv منفی بود.برای من خطرناکه؟

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....

سلام خانمها من ٣٦ سالمه hpv نوع ١٦ دارم،cin3  تقريبا يكماه پيش عمل ليپ انجام دادم بيمارستان عرفان دكتر چراغي،البته من تهران زندگي نميكنم ،و هر دكتري زنگ ميزدم قبول نميكردن يا وقت نميدادن اين دكترم تو گوگل پيدا كردم،يه هفته بعد از عملم پريود شدم و تا ٢٦ روز ادامه داشت الان ٤ روزه كه تموم شده ولي زير دلم خيلي درد ميكنه اززروزي كه عمل كردم تقريبا هر روز درد دارم و مسكن مصرف كردم،اين دردا طبيعيه؟ كسي اينجا هست همين مشكلو داشته باشه؟خيلي نميتونم راه برم ضعف ميكنم ،درد ميپيچه تو دل و كمرم

سلام عزيزم شما چه مدت عمل كردين؟بعد از عمل درد نداشتين؟ من الان يكماه از عملم ميگذره ولي خيلي درد د ...

نه عزیزم درد نداشتم اما خیلی کار کردم و راه رفتم خونریزیم طولانی شد ، من مهر ماه عمل کردم

چقدر از عملت میگذره؟

نه عزیزم درد نداشتم اما خیلی کار کردم و راه رفتم خونریزیم طولانی شد ، من مهر ماه عمل کردم چقدر از ع ...

يكماه ،ولي الان خيلي كم شده دكترم ميگفت بيشتر روانيه،شما بعد از عمل رفتين كلوپوسكوپي؟

بچه ها من رفتم پیش بهتاش امروز ، گفت اصن جواب ازمایشات غیر قابل قبوله ولی گفت چون زدن سین۱/۲ ای ...

عزیزم پاور فیت رو از کجا گرفتی؟ خارجیه؟ روزی چندتا گفت بخوری؟

من زیاد تعریف پاور فیت شنیدم میخوام بگیرم 

ولی تو شهرمون نیست

و اینکه نمیدونم خارجی یا ایرانی؟!!

ممنون میشم جوابمو بذین

عزیزم پاور فیت رو از کجا گرفتی؟ خارجیه؟ روزی چندتا گفت بخوری؟ من زیاد تعریف پاور فیت شنیدم میخوام ب ...

سلام عزیزم من تهرانم از داروخانه بزرگ شهر تخت طاووس گرفتم امروز گرفتم فرانسوی هست بسته ای ۱۳۶هزارتومان 

سلام عزيزم شما چه مدت عمل كردين؟بعد از عمل درد نداشتين؟ من الان يكماه از عملم ميگذره ولي خيلي درد د ...

سلام عزیزم ببخشید میشه بپرسم عملتون چی بود عمل لیپ انجام دادید ایا دکتر به منم گفته عمل لیپ باید بکنی خیلی میترسم و نگرانم 

2810