2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همه خانمهای عزیز امیدوارم همیشه سالم سلامت باشید من بهمن ماه سال ۹۹ برای آزمایشهای پیش بارد ...

شما کدوم آزمایشگاه دادین که جواب اچ پی ویتون منفی هم شده؟؟؟؟!

من اصلا یه همچین چیزی نشنیدم اصلا امکان نداره اچ پی وی منفی باشه و به سین ۳ هم رسیده باشه!

سلام بر همه خانمهای عزیز امیدوارم همیشه سالم سلامت باشید من بهمن ماه سال ۹۹ برای آزمایشهای پیش بارد ...

منم تا به حال همچین چیزی نه دیدم و نه شنیدم امکان نداره سین 3 با اچ پی وی منفی !!!!!! شما هم بچه ندارین ؟

شما کدوم آزمایشگاه دادین که جواب اچ پی ویتون منفی هم شده؟؟؟؟! من اصلا یه همچین چیزی نشنیدم اصلا امک ...

انادجون ببین همین خانوموامروزمیگفتماکاش آنلاین بشه وبگه کامل بازجریانش چجوربع 

اصلاچطوری میشه باتست منفی سین ۳شدترسناکه بکم

وخدایی که بشدت کافیست
شما کدوم آزمایشگاه دادین که جواب اچ پی ویتون منفی هم شده؟؟؟؟! من اصلا یه همچین چیزی نشنیدم اصلا امک ...

سلام عزیزم میشه کمک. کنید من چند مدت بود لک بینی داشتم بعد رابطه بعد کولپوسکوپی شدم و جواب نمونه زده متاپلازی و پیشنهاد تست داده، ب نظرتون متاپلازی خیلی بده و ویروسه؟ 

انادجون ببین همین خانوموامروزمیگفتماکاش آنلاین بشه وبگه کامل بازجریانش چجوربع  اصلاچطوری میشه ...

لطفا اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید خیلی استرس دارم، من جواب نمونه کولپوسکوپی شده متاپلازی یعنی خیلی خطرناک؟ هنوز تست اچ پی وی ندادم ممکنه اچ پی وی باشع؟ و خطرناک

آزمایش اول آزمایشگاه خسرو شاهی دادم البته دکتر زنان همینطور که گفتم تو مایعنه اول بهم گفت که التهاب دارم بعد که کلو کردم گفت باید بری پیش یه انکولوژیست

همین اچ پی وی من دید گفت این سالمه مشکلتون چیه کفتم جواب کلوم مشکل داشت گفت باید بره باز خوانی هم تست پاپ هم اچ پی وی هم کلو نامه نوشت برای آزمایشگاه خسرو شاهی تا بتونم نمونه ها رو بگیرم اونجام هم کارت ملی منو گرفتن تا نمونه ها رو بهم دادن گفتن نمونه ها رو آوردی کارتت رو میدیم یه نامه زد برای آزمایشگاه بیمارستان توس رئیس بخش پاتولوژی آقای زارع تا فوری بهم بدن ظرف 24 ساعت باز خوانی کرد گفت کامل درسته حتی خود آقای زارع توس امد از من پرسید علائم چی داری گفتم هیچی گفت پس چرا رفتی دکتر گفتم میخواستم چکاپ سالانه بدم اقدام بارداری کنم کاملا تعجب کرده بود 

در ضمن من پریودم کاملا منظم اصلا لک بینی نداشتم ما خودمن انتظار داشتیم تو باز خوانی جواب چیزی دیگه ای باشه اما من خودم زمانی که کلو کردم دیدام تو مانیتور یه قسمت های رنگ نگرفت دکترم گفت شاید عفونت قدیمی باشه 

آزمایش اول آزمایشگاه خسرو شاهی دادم البته دکتر زنان همینطور که گفتم تو مایعنه اول بهم گفت که التهاب ...

اون دید دکتر خیلی مهمه 

من زمانی که دکتر پاکروش معاینم کرد بهم گفت که خوبم واقعا حق داشت

در ضمن من پریودم کاملا منظم اصلا لک بینی نداشتم ما خودمن انتظار داشتیم تو باز خوانی جواب چیزی دیگه ا ...

کولپوسکوپی روکی واسه شما انجام داد؟ جواب نمونه ی کولپوسکوپی روکدوم ازمایشگاه به شما داد؟

کولپوسکوپی روکی واسه شما انجام داد؟ جواب نمونه ی کولپوسکوپی روکدوم ازمایشگاه به شما داد؟

کل آزمایش و نمونه های اولیه من رو خسروشاهی انجام داد بیمارستان توس باز خوانی کرد

2810