2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
اون دید دکتر خیلی مهمه  من زمانی که دکتر پاکروش معاینم کرد بهم گفت که خوبم واقعا حق داشت

دقیقا دقیقا همه از خود آزمایشگاه تا دکترا و پرستارهای اتاق عمل به من میگفتن برو دعا بجون دکترت کن

من 26 اسفند عمل کردم الان دوبار تست پاپ و کلو دادم منتظر جواب اونا هستم منو دکتر امینی مقدم عمل کرد خوبی های داره بدی های هم داره من راضی هستم چون وقتی بهش گفتم من بچه ندارم میترسم گفت من خیلی ظریف عمل میکنم 

در ضمن من تو ریکاوری بودم سه تا نمونه دیگه داد همسرم برد داد بیمارستان یاس تا ببینن اطراف درگیر بود و تا کجا درگیر بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم میشه کمک. کنید من چند مدت بود لک بینی داشتم بعد رابطه بعد کولپوسکوپی شدم و جواب نمونه زده ...

عزیزم امیدوارم هیچی نباشه حتما حتما با دکترت مشورت کن 

البته تا اونجای که من اطلاع دارم تو این مدت متوجه شدام هر لک بینی حتما چیزی خاصی نیست البته میگم من دکتر نیستم همینطور که خودم اصلا یاد ندارم لک بینی داشته باشم اما درگیر شدم پس واقعا تشخیص اولیه دکتر مهمه و مهمتر از ان اینه به تشخیص یه دکتر بسنده نکنید

عزیزم امیدوارم هیچی نباشه حتما حتما با دکترت مشورت کن  البته تا اونجای که من اطلاع دارم تو این ...

نه تشخیص دکتر نبست من متاپلازی شده دهانه رحمم و از نمونه کولپوسکوپی متاپلازی اومده جواب اصلا نمیدونم چیه یعنی پیش سرطان دیگه؟ و بعد درخواست تست پی اچ دی داده که هنوز انجام ندادم 

نزدیک به سین یک باشه بازم خطرناکه؟ و اینکه الان خوب شدین؟

عزیزم منم جواب کولپو فقط یک نقطه سین یک بود و بقیه نمونه های منفی بود. جواب پاتولوژی عملم نزدیک سین یک بود 

این که برات چقدر میتونه خطرناک باشه بستگی به مدت زمان درگیری و نظر دکترت داره.

من خودم چون دو سال اول کولپو منفی بود اما 16 مثبت بود برای سال سوم کولپو سین یک شد دکترم تشخیص داد عمل کنم بهتره و عمل لیپ سطحی انجام دادم.

خدارو شکر الان خوبم

عزیزم شما هم نگران نباش.

با چکاپ منظم قطعا هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگر هم خدای نکرده قرار باشه اتفاقی بیوفته با این چکاپ ها  کاملا قابل درمان و پیشگیری هست.

لطفا اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید خیلی استرس دارم، من جواب نمونه کولپوسکوپی شده متاپلازی یعنی خیلی خط ...

من تاحالاکلپوسکوپی نشدم ولی التهاب توپاپ اسمیرم همیشه داشتم 

شما برای چی کلپوانجام دادبن؟

آخه توانست hpv مثبت نشه یاپاپ اسمیرمشکوک نباشه کلپوانجام توصیه نمیشه درابنحدمیدونم 

وخدایی که بشدت کافیست

جواب پاپ اسمیرم التهاب همش نشون میداد و عفونت چیز  بدی نبود، ولی یدفعه دکترم گفت کلپو شو منم انجام دادم و نمونه گرفت متاپلازی جوابش اومده حالا تو جواب نمونه درخواست تست داده 

2810