2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
اره احتمالش كمه كه اينجور باشه منم پاپم نرمال بود و دكتر گفت احتمالا سين يك باشي ولي بازم تا جوابم ب ...

نه .جوابش واسه شما کی میاد؟شما بد چند سال آزمایش دادی...آخه تو جواب آزمایش زده بود از نوع پر خطره .های..ولی خود خانم دکتر گفت نگران نباش ۱۶ از همه خطرناک تره اون نباشه خیالمون راحت تره...ولی با م خیلی خیلی استرس دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من ضایعه داشتم اابته روپوستم درسته که چتدساله ندارم ولی ویروس توبرن ازبین نمیبره براهمین میگم

گلم با از بین رفتن زگیل از رو پوست ویروسش تو بدن فعال میمونه من چیزی در این مورد نمیدوتم کسی که زگیل رو داشته تا آخر عمرش باید تست بده؟

زده واکسن.آخه اینجور که شما میگید سریع باید ازدواج کنی بچه بیاری آدم هول میکنه.آخه مثلا من شاید بچه ...

اصلا ب بچه دار شدن ربطي نداره چند نفرو داريم تو اين گروه بعد از عمل باردار شدن حتي عملم بشي امكان بارداري داري، پس فعلا بفكر درمان باش و استرس اينو نداشته باش 

نه .جوابش واسه شما کی میاد؟شما بد چند سال آزمایش دادی...آخه تو جواب آزمایش زده بود از نوع پر خطره .ه ...

من پنجشنبه. نه نترس دكتر ب منم گفت ما نگران شونزده و هجده هستيم ك من هجده رو دارم، سما هم احتمال زياد كلپوت خوب باشه نگران نباش 

من كه هجده و چند نوع پرخطر دارم چي بگم پس

من كه انجام ندادم فعلا ولي طبق گفته بچه ها نه عمل راحتيه

میگم شما که نعمولا این چند وقت با بچه هایی که این مشکل دارن در ارتباط بودی .فقط تایپ ۱۶.۱۸ میشدcin2یا cin 3

یا نه بقیه تایپا هم احتمالش هست؟

گفتی پاپ اسمیرت نرمال بود

میگم شما که نعمولا این چند وقت با بچه هایی که این مشکل دارن در ارتباط بودی .فقط تایپ ۱۶.۱۸ میشدcin2ی ...

نه عزيزم انواع ديگه هم بودن كه ايجاد تغيير تو دهانه رحم كردن ولي بيشتر نوع هجده و شونزده هستن كه مشكل ايجاد ميكنه، ببين من خودمم تازه ب اين مشكل دچار شدم و اطلاعات دقيق ندارم دكتر ب منم گفت با گذر زمان و تقويت ايمني دفع ميشه ولي بدن هركسي فرق ميكنه من خودم فكر كنم چند سالي هست تو بدنمه و تازه متوجه شدم 

2810