دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
اره احتمالش كمه كه اينجور باشه منم پاپم نرمال بود و دكتر گفت احتمالا سين يك باشي ولي بازم تا جوابم ب ...
نه .جوابش واسه شما کی میاد؟شما بد چند سال آزمایش دادی...آخه تو جواب آزمایش زده بود از نوع پر خطره .های..ولی خود خانم دکتر گفت نگران نباش ۱۶ از همه خطرناک تره اون نباشه خیالمون راحت تره...ولی با م خیلی خیلی استرس دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زده واکسن.آخه اینجور که شما میگید سریع باید ازدواج کنی بچه بیاری آدم هول میکنه.آخه مثلا من شاید بچه ...
اصلا ب بچه دار شدن ربطي نداره چند نفرو داريم تو اين گروه بعد از عمل باردار شدن حتي عملم بشي امكان بارداري داري، پس فعلا بفكر درمان باش و استرس اينو نداشته باش
میگم شما که نعمولا این چند وقت با بچه هایی که این مشکل دارن در ارتباط بودی .فقط تایپ ۱۶.۱۸ میشدcin2ی ...
نه عزيزم انواع ديگه هم بودن كه ايجاد تغيير تو دهانه رحم كردن ولي بيشتر نوع هجده و شونزده هستن كه مشكل ايجاد ميكنه، ببين من خودمم تازه ب اين مشكل دچار شدم و اطلاعات دقيق ندارم دكتر ب منم گفت با گذر زمان و تقويت ايمني دفع ميشه ولي بدن هركسي فرق ميكنه من خودم فكر كنم چند سالي هست تو بدنمه و تازه متوجه شدم