2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  سال نو مبارک  شما تا حالا سابقه کیست تخمدان داشتی؟

سلام عزیزم، نه رایان جون کیست تخمدان نداشتم، رفتم تو همین شرایط دکتر زنان گفتش یکم عفونت داری و به cin1 ت ربطی نداره دارو داد تا امشب داشتم استفاده میکردم خدارو صدهزار مرتبه شکر خوبم الان❤

آزاده ی عزیز سلام امیدوارم حال خودتون و نی نی خیلی خیلی خوب باشه، خیلی منتظر بودم که بیاین و خبر سلا ...

سلام عزیزم 

من آبان زایمان کردم، پسرم الان ۵ ماهشه 

خدازوشکر سالمه 

اول اسفند رفتم پیش بهتاش کولپو دادم خدازوشکر فقط سین ۱ نشون داد 

قبل بارداری سین ۱ و ۲ بودم، گفتم شاید تو بارداری سین ۳ شده باشم یعنی بدتر ولی خدازوشکر فقط سین ۱ نشون داد. جوابشو دکتر دیگر نبود نشونش بدم اردیبهشت وقت دارم ک نشون بدم جوابشو، احتمالا میگه ۶ یا ۴ ماه دیگه دوباره برم کولپو. همین ک سین ۳ نشدم خداروشکر میکنم 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
سلام عزیزم  من آبان زایمان کردم، پسرم الان ۵ ماهشه  خدازوشکر سالمه  اول اسفند رفتم ...

عزیزززززم سلام، تبریک میگم تولد نی نی رو، همیشه کنار هم سلامت باشین به امید خدا، خیلی خوشحال شدم، انشالله تو آزمایش بعدیت سی آی ان ۱ کاملا خوب شده باشه به لطف خدا،

برای همه سلامتی باشه انشالله

عزیزم بی زحمت درخواست دوستیم رو قبول میکنین

سلام عزیزم  من آبان زایمان کردم، پسرم الان ۵ ماهشه  خدازوشکر سالمه  اول اسفند رفتم ...

سلام عزیزم خوبی 

خداروشکر 

جویای احوالت از اناد جون بودم😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام به همه. من نوع ۱۶،۱۸ رو باهم دارم. شش ماه پیش کولپوسکوپی کردم که خداروشکر اون موقع cin1 بودم الان شنبه گذشته با دکتر بهتاش وقت داشتم که رفتم دم مطب به خاطر کورونا تعطیل بودن  نمیدونم کی میان و کی دوباره بهم وقت میده.حالا خیلی نگرانم که نکنه رشد کرده باشه کسی میدونه چقدر طول میکشه که cin 1  به ۲ یا ۳ رشد کنه یا کسی مثل من بوده بگه چقدر زمان برده؟ 

نه من زگیل نداشتم ولی نوع خفیف این ویروس زگیل هست،برای من حالت پیشرفته هست که سلول های دهانه رحم رو ...

سلام مینا جان میدونم این پست ماله خیلی وقت پیشه ولی ازت خواهش میکنم اگر میتونی جوابم رو بدی برات پیام دوستی هم ارسال کردم،من تازه متوجه شدم hpv دارم خواستم از تجربیاتتون استفاده کنم

سلام مینا جان میدونم این پست ماله خیلی وقت پیشه ولی ازت خواهش میکنم اگر میتونی جوابم رو بدی برات پیا ...

عزیزم سلام

این ویروس به بچه منتقل نمیشه نگران نباش 

عزیزم سلام این ویروس به بچه منتقل نمیشه نگران نباش 

خیلی ازت ممنونم که جواب دادی.من اصلا نمیتونم مثل قبل راحت باشم همش فک میکنم قراره بقیه از من بگیرن.خونه هیشکی نمیخوام برم.شما اینطوری نبودی؟

خیلی ازت ممنونم که جواب دادی.من اصلا نمیتونم مثل قبل راحت باشم همش فک میکنم قراره بقیه از من بگیرن.خ ...

عزیزم این ویروس با رابطه جنسی و اپیلاسیون و لیزر منتقل میشه 

محض احتیاط توالت فرنگی نشین ، استخر نرو و از حوله بقیه استفاده نکن همین

2810