2777
2789
سلام به همه مامان های منتظر
نی نی من انشاا... آبان ماه به دنیا میاد ولی من ایران نیستم و چند ماه بعد از به دنیا اومدنش میخواییم برای زندگی 1 یا 2 ساله یباییم ایران .
1-حالا به نظرتون من چه چیزهاییش رو اینجا بخرم که هم استفاده کنه هم بتونم بیارم ایران و چه چیزهاییش رو نگیرم و بعد تو ایران بخرم؟؟؟؟؟
2-قیمت تخت(تا 3 یا 4 سالگیش) و کالسکه و بقیه وسایلی که شما عزیزان خریدین تا به حال تو ایران میخوام بدونم چه قیمته؟
ممنون میشم از پاسخ هاتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به نظر من بهتره همه چیزی رو از اونور بگیری فقط و فقط به یک دلیل :اینکه مطمینی از نظر کیفیت خوبه و به قول معروف هر چقدر پول بدی آش می خوری .....اینجا همش بنداز بندازه مثلا همه کالسکه ها چینیهست و وقتی می خوای بخری می گن اصله در صورتیکه حتی توی کاتالوگشم اون مدلی نیست و ...
2805
به نظر من لباس تا حدی که می تونی بیار چون اینجا لباس خارجی خیلی گرونه وسایل بهداشتی ، وسایل حمام حوله، خرده ریزه هاش و یه تعداد اسباب بازی رو از اونجا بیار یه تخت و پارک هم بیار چون سبکه و مثه کیف رو کولت می ندازی کریر که حتما بچه رو توش می ذاری و کالسکه سفری بیار چون قیمت و کیفیتش خیلی فرق داره اینجا هم که اومدین تخت و کمد و رختخواب و پرده روروئک صندلی غذا و اینجور چیزاشو بخر همه قیمتی دارن بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی.
به نظر من هم وسایل خرد رو تا جایی که می تونی از اونجا بیار. مثلاً من یه Liquid Talk مارک Mothercare رو از تهران خریدم 13-12 هزار تومن ولی همون رو از دوبی گرفتم فقط 20 درهم یعنی حدود 6 هزار تومن. یه تیوپ Desitin شرکت Johnson&Johnson رو ما تو تهران می‏خریم 14 هزار تومن ولی دوبی نصف این قیمته. البته این رو هم در نظر داشته باش که اگر مجبور به پرداخت اضافه بار بشی تقریباً همه صرفه‏جوییت به لحاظ مالی جبران می‏شه.
البته حتی اونطوری هم به نظر من باز می‏ارزه، چون بعضی مارک ها توی ایران پیدا نمی شه یا به سختی و با قیمت بالا گیر میاد و تنوعش کمه
خرده ریز یعنی کفش و لباس که اینجا گرونه و تنوعش کمه خصوصاً اگر مارک معروف بگیری. کلاه های فانتزی مثلاً تو تهران برای یه کلاه تابسونی خوشگل Mothercare باید 20-15 تومن پول بدی.
فلاسک کوچیک برای ظرف غذا. اینجا هست ولی بزرگه. پشه بند سامسونیت تو تهران 75-70 تومنه و جدیداً هم گیر نمیاد. چیز خیلی خوبیه. به خصوص اگر اهل سفر باشی ولی خوب فقط چند ماه اول می تونی استفاده کنی چون بعدش نی نی تو خواب خیلی اینور اونور می ره و قل می خوره مگر اینکه اینطوری نباشه.
قلاده بچه، از همونایی که اوایل راه افتادن بچه می بندش بهش که زمین نخوره. تو تهران یه مارک عجیب چینی رو که تازه به زحمت پیدا کردم قیمتش 28 تومن بود ولی من Mothercare خریدم حدود 13 تومن.
شورت آموزشی برای وقتی می خوای دستشویی رفتن رو بهش یاد بدی (البته تو تهران هم پیدا می شه ولی کمی به سختی)
از بسته های هفت تایی Mothercare حتماً شورت بگیر. جنسای خیلی خوبی دارند.
برای خودت لباس بارداری. چون اینجا خیلی محدوده.
تا جایی که تاریخ مصرفش اجازه بده بعضی داروها و غذاهای کمکی آماده.
یه شکم بند خوب برای بعد از زایمان خودت که توش یه لایه نرم یا ژله‏ای داشته باشه و پوست شکمت رو اذیت نکنه
اگر باز هم چیزی یادم اومد حتماً بهت می گم
راستی وسایل بهداشتی مثل درجه تب، دماسنج اتاق، ناخن گیر و .... از اونجا بگیر قیمتش مناسب تره و تنوع بیشتری داره.
یه چند مدل قاشق پلاستیکی هم بگیر توی تهران بیشتر مارک ناک و نابی گیر میاد ولی اونجا تنوع بیشتره.
از اون پیشبندهایی که آستین داره و بندش دور کمر بچه بسته می شه هم بگیر خیلی خوبه چون بچه دیگه نمی تونه پایینش رو بگیره و بذاره توی دهنش.
آغوشی رو هم که سبکه از همونجا بگیر تنوعش بیشتره